Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν οι ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής πριν λίγες μέρες, επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την σχέση τους. Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια σχέσης και μάλιστα έχουν υιοθετήσει και ένα παιδάκι.
Πλέον το ζευγάρι έχει αποφασίσει να σταματήσει να μιλάει για το θέμα του παιδιού καθώς επιθυμεί να το διαφυλάξει από κακεντρεχή σχόλια τα οποία μπορεί να φτάσουν στα αυτιά του.
«Προσπαθώ να μην μιλάω πολύ γι΄αυτό, έχω μιλήσει γι’ αυτό γιατί θεωρώ ότι είναι σημαντική η ορατότητα ομόφυλων ζευγαριών που θέλουν να γίνουν γονείς και το δικαιούνται. Η αλήθεια είναι πως σε μια χώρα σαν τη δική μας, είναι σημαντικό να ακούγεται από ανθρώπους που έχουν και μια δημοσιότητα. Γι’ αυτό και το έκανα.
Η αλήθεια είναι όμως πως επειδή μεγαλώνει το παιδί και πάει στον παιδικό θέλω να τον διαφυλάξω από κακεντρεχή σχόλια» είχε πει ο Μιχάλης Οικονόμου σε πρόσφατη συνέντευξη του στην ΕΡΤ.

Ο μικρός γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού και γι’ αυτό το λόγο θα πάρει το όνομα «Νικηφόρος».

Πληροφορίες αναφέρουν πως η βάφτιση του αγοριού έχει προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία τέλεσης της καθώς η επιθυμία του Μιχάλη Οικονόμου και του Γιώργου Μακρή είναι το μυστήριο να πραγματοποιηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις