Μια ωραία σειρά, με ενδιαφέρον, παίζεται στην Cosmote TV.

To A Discovery of Witches, είναι η σειρά που θα σας κρατήσει συντροφιά τις κρύες αυτές μέρες. Η δραματική σειρά φαντασίας βασίζεται στην τριλογία της Deborah Harkness με τίτλο All Souls. Tα γεγονότα βέβαια της σειράς, στηρίζονται στο πρώτο βιβλίο (ενδιαφέροντα και τα 3) της ιστορίας.

Εάν σας αρέσουν οι ιστορίες με μεταφυσικά πλάσματα, μάγισσες και βρυκόλακες (δεν έχει σχέση με όλα όσα έχετε δει μέχρι σήμερα), επιλέξτε τη σειρά A Discovery of Witches. Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από 8 επεισόδια των 40 λεπτών. Βλέπεται ευχάριστα και έχει ενδιαφέρον. Ο 2ος κύκλος είναι στα 10 επεισόδια και ο 3ος στα 7. Ξεκινήστε με τον πρώτο (ένα με δύο επεισόδια το βράδυ) για να λύσετε το μυστήριο που δημιουργείται από ένα βιβλίο το οποίο αγνοείται εδώ και αιώνες. Η πρωταγωνίστρια μας Diana Bishop (η ηθοποιός Teresa Palmer) αναλαμβάνει να απαντήσει πολλά ερωτήματα τα οποία αφορούν πρωτίστως εκείνη και στη συνέχεια τους Vampire.

                                         Teresa Palmer and Matthew Goode

Η ιστορικός Diana ανακαλύπτει ένα παλιό χειρόγραφο στη βιβλιοθήκη Μπόντλιαν της Οξφόρδης. Το γεγονός αυτό θα είναι η αφορμή για να επιστρέψει η ίδια στον κόσμο της μαγείας. Σύμμαχό της (παρά τις διαφορές τους) θα έχει έναν μυστηριώδη βρυκόλακα, τον Matthew Clairmont (ο Μatthew Goode, Downton Abbey, Το Παιχνίδι της Μίμησης).

Σειρά με σασπένς, δράση και αγωνία.

Έρωτες, πάθη και μυστήριο συνθέτουν το μαγικό αυτό παζλ.

Στη σειρά παίζουν ακόμα οι Owen Teale (Game of Thrones) as Peter Knox, Edward Bluemel (Killing Eve Series, The Commuter) as Marcus Whitmore, Alex Kingston as Sarah Bishop και Αyisha Hart as Miriam Shepherd.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις