Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύντροφός του μίλησε για τον ξυλοδαρμό και την εγκατάλειψη της ίδιας και του παιδιού τους.

Η Αμαλία Τουράνη μίλησε για τον ξυλοδαρμό της, ενώ ήταν 4 μηνών έγκυος, αλλά και τη συμπεριφορά του τραγουδιστή προς τη μικρή Κλεοπάτρα. Περιέγραψε τα όσα βίωσε μετά τη διάγνωση της κόρης τους με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα, στην εκπομπή OPEN Weekend.

Όπως ανέφερε, η μικρή Κλεοπάτρα χρειάστηκε να υποβληθεί ξανά σε χειρουργείο. «Με την βοήθεια του κόσμου φτάσαμε στην Αμερική. Μέχρι να φτάσουμε όμως, έκανα τεράστιο αγώνα για να βγάλω τον ερανικό λογαριασμό. Δεν είχα πουθενά σε όλο αυτό τον σύμμαχό μου, εκείνος συνέχιζε τα live του. Δεν ήθελε να τα αφήσει για να μείνει στην Αμερική. Παρόλα αυτά, του άλλαξαν γνώμη κάποιοι άνθρωποι, όταν είδαν σε τι τραγική κατάσταση ήταν η κόρη μας, στο τελικό στάδιο, μετά τις χημειοθεραπείες. Όταν ήρθαμε εδώ, ακολουθούσε στα ραντεβού του γιατρού, στις εξετάσεις, όμως όλες τις υπόλοιπες ώρες, ήταν τελειώς αδιάφορος για το παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής, όπως υποστηρίζει η Αμαλία έχει κόψει κάθε επικοινωνία με την κόρη του παρ’ όλο που το κορίτσι προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του. «Το καταρράκωσε το παιδί, προσπαθεί επί δύο χρόνια να επικοινωνήσει μαζί του», δήλωσε.

Αναφέρθηκε όμως και στον ξυλοδαρμό που δέχτηκε όταν ήταν 4 μηνών έγκυος στην Κλεοπάτρα, «Το 2010 ήμουν έγκυος και μέναμε στο σπίτι μου. Ήταν γενικά βίαιος, με αποκορύφωμα μία μέρα που με χτύπησε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία και να κάνω μήνυση. Πήγα σε Ιατροδικαστή, στον καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέγραψε το περιστατικό. Με εξέτασε και όντως, υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις