Αγγελική Ηλιάδη: Η τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια του πατέρα της όσο ήταν μέσα στο ριάλιτι «Φάρμα» αλλά και για τους επικριτές της, στην εκπομπή The 2Night Show.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε με την Αγγελική Ηλιάδη, την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια της «Φάρμας» φέτος για την απώλεια του πατέρα της όσο εκείνη βρίσκονταν στο παιχνίδι.

«Τον μπαμπά μου τον λάτρευα και τον λατρεύω και θα το λατρεύω. Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που δούλευε πάρα πολύ για να μεγαλώσει εμένα και τον αδελφό μου. Μας πρόσφερε τα πάντα που, πρόσεξε να δεις, τα πάντα δεν ήταν 100 παιχνίδια που μπορεί να έχει ένα παιδί. Ήτανε 2 αλλά για εμάς ήταν τα πάντα. Μας έμαθε να αρκούμαστε στα λίγα και τα λίγα αυτά να είναι πολύ σημαντικά» είπε η τραγουδίστρια, η οποία θέλησε, με την ευκαιρία, να απαντήσει σε όσους την κατηγόρησαν για την παρουσία της στην εκπομπή όσο ο πατέρας της ήταν άρρωστος.

«Επειδή πολλά ακούστηκαν και ειπώθηκαν για αυτό το γεγονός, να ανοίξω μια παρένθεση. Ξέρεις ότι δεν με νοιάζει καθόλου τι λέει ο κόσμος, είναι κάτι που το έχω ξεπεράσει εδώ και χρόνια. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει από τη στιγμή που δεν είναι εκεί και δεν ξέρει τι περνάς. Το θεωρώ τελείως άκυρο. Μπορώ να δικαιολογήσω κάποια πράγματα γιατί αυτό που είδε ο κόσμος στις οθόνες ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε μέσα. Από την άλλη, από τη στιγμή δεν είσαι εκεί, δεν είσαι μπροστά, τι σχολιάζεις;» αναρωτήθηκε.

Τι έγινε στη «Φάρμα»

«Τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από ό,τι φάνηκε. Αρχικά ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του. Τον είχαμε φέρει σπίτι, ήταν καλά, πήγαινε καλά. Η κατάστασή του χειροτέρεψε ενώ εγώ ήμουν μέσα και η επιθυμία του ήταν να μην το μάθω γιατί ήξερε πόσο ήθελα να είμαι εκεί και πόσο ευτυχισμένη με είχε κάνει αυτό. Που το είχα τολμήσει.
Το ήξερε και ζήτησε από τη μαμά μου να μην με ενημερώσει. Η μητέρα μου με ενημέρωσε αρκετές ημέρες αργότερα όταν η κατάσταση χειροτέρεψε και ο μπαμπάς διασωληνώθηκε».

Δεν είδα τον πατέρα μου ζωντανό

«Δεν τον είδα. Από τη στιγμή που ο μπαμπάς μου διασωληνώθηκε, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Δυστυχώς περιμέναμε το μοιραίο. Είχα προετοιμαστεί. Όταν μου το είπε αυτό η μητέρα μου, άρχισα να προετοιμάζομαι ψυχολογικά και σε πληροφορώ ότι δεν ήμουν σε κατάσταση να γυρίσω στο σπίτι γιατί τα παιδιά μου έπρεπε από εμένα να ενημερωθούν, οπότε πήρα τον χρόνο μου, το ξέσπασμά μου το έκανα εκεί μέσα και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ήταν δίπλα μου και την παραγωγή και τα παιδιά από τον ΑΝΤ1 γιατί πραγματικά ήταν και δίπλα σε μένα και δίπλα στην οικογένειά μου.

Έκανα το ξέσπασμά μου εκεί μέσα ώστε να μαζέψω τις δυνάμεις μου και το μυαλό μου για να γυρίσω στο σπίτι και να είμαι σε θέση να μιλήσω στα παιδιά μου και να μπορέσω να είμαι εγώ η δυνατή. Γιατί ούτε η μητέρα μου ήταν σε θέση. Έπρεπε να βγω και να είμαι σε κατάσταση να τους κρατήσω όλους. Και το κατάφερα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις