Τριαντάφυλλος: Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμπειρία του στο Survivor αλλά και τις σχέσεις του με άλλους τραγουδιστές, όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και εάν τον βοήθησε επαγγελματικά. Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά, «Ακόμα και πριν το Survivor ήμουν από τους λίγους τραγουδιστές που έκαναν 4 με 5 live την εβδομάδα. Απλά με το Survivor με γνώρισαν και τα πιο μικρά παιδιά. Στο Survivor μπήκα γιατί ήθελα να δείξω στον κόσμο αυτό που είμαι, δεν με ένοιαζε να τσαλακωθώ. Νόμιζα ότι θα πάω στο Survivor μόνο για δύο εβδομάδες και τελικά έμεινα 6 ½ μήνες».

Σε ό,τι αφορά τις φιλίες που έχει κρατήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, ο Τριαντάφυλλος τόνισε: «Μιλάω με όλα τα παιδιά από το Survivor, με τον μόνο που δεν έχω μιλήσει και δεν θέλω να έχω πολλά είναι ο Κόρο». «Όταν βγήκα, διάβαζα ότι ήταν και φαβορί κιόλας για να το πάρει, πρώτος μέσα στην πεντάδα. Μετά το σκηνικό που έγινε με εμένα και το φαγητό, από πρώτος έγινε αυτοκαταστροφικός και πήγε τελευταίος» είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Βλέπεις λοιπόν; Έτσι είναι αυτά. Είδες ο κόσμος; Τα βλέπει όλα κι είναι καταγεγραμμένα και πετσοκόβει και πυροβολεί» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.

Ενώ αναφέρθηκε και στα κιλά που έχασε στο Survivor: «Μπήκα 91 κιλά, γύρισα 70 και τώρα πήγα 83».

Ο Τριαντάφυλλος όμως απάντησε και στα όσα γράφονται για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. «Δεν είχαμε παρεξηγηθεί με τον Αντώνη Ρέμο όπως έχει γραφτεί, έχουμε βρεθεί και είναι όλα καλά μεταξύ μας», είπε για τον Ρέμο ενώ για τη Θεοδωρίδου αποκάλυψε: «Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάμε συνέχεια, μου έστειλε και μήνυμα όσο ήμουν στο Survivor, την υποστηρίζω σε ό,τι κάνει, είμαστε φίλοι». Ενώ σχετικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και όσα είχε σχολιάσει παλιότερα, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Όταν τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός το «Αθήνα μου» σχολίασα πως η φωνή του είναι ίδια με του Αντώνη Ρέμου, κακό είναι αυτό;»

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη δημόσια αντιπαράθεσή του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει: «Μου έστειλαν τα σχόλια που έκανε για μένα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας όσο ήμουν στο Survivor και τον ρώτησα γιατί το έκανε, δεν τσακωθήκαμε. Δεν κρατάω κακία σε κανένα, ούτε έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει. Δεν είναι κακό να πεις τη γνώμη σου για κάτι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις