Γιώργος Πιλίδης: Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη ο αθλητής μίλησε για όλα.

Για τη ζωή του, τις οικονομικές δυσκολίες, για τα χρυσαφικά που πούλησε η μητέρα του για να πηγαίνει στους αγώνες και τον έρωτα της ζωής του που είναι μαζί από την ηλικία των 16 ετών.

«Σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο έχω κερδίσει 9 μετάλλια. Στην πάλη ξεκίνησα μικρός, με έφερε ο παππούς μου που ήταν παλαιστής. Είχαμε οικονομικές δυσκολίες, στερηθήκαμε πολλά για να πάω στους αγώνες, η μάνα μου αναγκάστηκε να πουλήσει τα χρυσαφικά της», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πιλίδης.

«Η μαμά, μάς μεγάλωσε μόνη, είναι χωρισμένοι οι γονείς μου, έχει στερηθεί τα πάντα για εμάς. Κάθε φορά που αγωνίζομαι το κίνητρο μου είναι η οικογένειά μου», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Πιλίδης, μίλησε και για τη σύντροφό του. «Θα πρέπει να ρωτήσουμε την ίδια την κοπέλα μου αν θέλει να παντρευτούμε, υπάρχει στα πλάνα. Πριν κάνω οικογένεια θέλω να είμαι εξασφαλισμένος για να μεγαλώσω τα παιδιά μου χωρίς στερήσεις. Με την Όλγα είμαστε μαζί από τα 16 μου, γνωριστήκαμε μέσω instagram», κατέληξε λέγοντας ο γνωστός αθλητής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις