Μεταγραφές (28/8): Οριστικό του Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ
Η μέρα έκρυβε μεταγραφικές και όχι μόνο εξελίξεις, με το οριστικό deal Παναθηναϊκού - Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον.

H σημερινή μέρα Πέμπτη (28/8) έκρυβε σπουδαίες μεταγραφικές εξελίξεις τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ με επίκεντρο της Ελληνικές ομάδες αλλά και σημαντικές ειδήσεις από το εξωτερικό.
Έκλεισε το «deal» με Ιωαννίδη και Σπόρτινγκ
Δανεικός στην Οβιέδο ο Κάρμο
Ο Νταβίντ Κάρμο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, με προορισμό την Οβιέδο. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του με τη μορφή δανεισμού. Ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, είχε προσελκύσει πρόσφατα το ενδιαφέρον της Σεβίλλης του Ματίας Αλμέιδα. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η Οβιέδο κινήθηκε πιο γρήγορα και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτησή του. Το deal αναμένεται να κλείσει με τη μορφή δανεισμού για την τρέχουσα σεζόν, ενώ στη συμφωνία θα συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς.
«Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού με Μπόκα για Ταμπόρδα»
Όπως αποκαλύπτει ο Αργεντίνος δημοσιογράφος Χέρμαν Γκαρσία Γκρόβα, Παναθηναϊκός και Μπόκα Τζούνιορς έφτασαν σε συμφωνία για την πώληση του 80% του παίχτη με ένα ποσό κοντά στα 4,5εκατ. ευρώ.
Συμφωνία Ίντερ - Ολυμπιακού για Ταρέμι
Ο Ντι Μάρτζιο με «φρέσκο» ποστάρισμα αποκαλύπτει ότι οι δυο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα και η τελική απόφαση που θα πρέπει να παρθεί σε 24ώρες, ανήκει στον Ιρανό επιθετικό.
Την Παρασκευή στην Ελλάδα ο Μάνσα για τον Ολυμπιακό
Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο νεαρός στόπερ αναμένεται αύριο στην χώρα μας για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.
«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μοχάμεντ Σαλισού»
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία, ο Ολυμπιακός, εξετάζει την περίπτωση του 26χρονου Γκανέζου στόπερ, Μοχάμεντ Σαλισού της Μονακό. Ο παίκτης αγωνίζεται στη Μονακό από το καλοκαίρι του 2023 και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2028 με τον γαλλικό σύλλογο. Μάλιστα το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως οι εκτός από τους «ερυθρόλευκους» ο Σαλισού βρίσκεται και στη λίστα των Ρεάλ Σοσιεδάδ και Γαλατατασαράι.
Διαβάστε αναλυτικά μέσω του Flash.gr, όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις στο live blog που ανοίγει καθημερινά και θα είναι μαζί σας μέχρι το τέλος της φετινής μεταγραφικής περιόδου.