Μουκίδης: «Η ''Αστερομάτα'' μπορεί να ήταν μέσα στο τρένο των Τεμπών» - Η ''μπηχτή'' για την Σάττι
Ο συνθέτης - στιχουργός υποστηρίζει ότι μπορεί να κερδίσουμε φέτος στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Λίγο πριν η Klavdia εμφανιστεί στον β' ημιτελικό της Eurovision, που διεξάγεται απόψε 15 Μαΐου στη Βασιλεία της Ελβετίας, ο Γιώργος Μουκίδης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και υποστήριξε ότι το τραγούδι «Αστερομάτα» θα πάει πολύ καλά και μάλιστα δεν θα είναι κάτω από την 3η θέση.
«Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που αξίζει κανείς να παρακολουθήσει τη Eurovision. Νομίζω ότι φέτος είναι η καλύτερή μας συμμετοχή. Η Klavdia ανοίγει το στόμα της και σε καθηλώνει. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να το πάρουμε και επίσης νομίζω ότι δεν θα είμαστε κάτω από την 3η θέση» δήλωσε.
Ο συνθέτης - στιχουργός τόνισε: «Στη Eurovision κάνουν πράγματα για να τραβήξουν τα βλέμματα. Εμείς είμαστε λιττοί και ίσως κάνουμε τη ''ζημιά''. Αυτοί που κρίνουν αρνητικά το τραγούδι είναι τύποι του καφενείου. Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν φυσιολογικό άνθρωπο που δεν του αρέσει αυτό το κομμάτι».
Και συμπλήρωσε πετώντας την σπόντα του για την Μαρίνα Σάττι. «Μια χαρά με καλύπτει η σκηνική παρουσία, αλλά πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό που ακούμε. Έχετε σκεφτεί ότι η Αστερομάτα μπορεί να ήταν μέσα στο τρένο των Τεμπών; Η διαφορά ανάμεσα στην Klavdia και τη Μαρίνα Σάττι είναι τεράστια. Το περσινό τραγούδι ήταν… ποικιλία, κρεατικά, θαλασσινά!»