Ο Μασκ πήρε τηλέφωνο τον Τραμπ μετανιωμένος: «Παρατράβηξα την κριτική μου»
Ο Τραμπ δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Μασκ αργά το βράδυ της Δευτέρας και στη συνέχεια ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε μετανιωμένος για κάποιες από τις αναρτήσεις που έκανε.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει «ευγνώμων» για τη μεταμέλεια που εξέφρασε ο Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι «παρατράβηξε» την κριτική του εναντίον του μέχρι πρότινος στενού συμμάχου του.
«Ο πρόεδρος είδε την ανάρτηση που έκανε ο Έλον σήμερα το πρωί και είναι ευγνώμων», είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων. Η εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση Τραμπ δεν είχε ξεκινήσει να επανεξετάζει κάποια από τις πολλές συμβάσεις που έχουν συνάψει οι εταιρείες του Μασκ με το ομοσπονδιακό κράτος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, που επικαλείται τρεις πηγές, ο Τραμπ δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Μασκ αργά το βράδυ της Δευτέρας και στη συνέχεια ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε μετανιωμένος για κάποιες από τις αναρτήσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα. Δεν διευκρίνισε ωστόσο σε ποιες αναρτήσεις αναφερόταν.
Μετά τη «μεταμέλεια» του Μασκ, ο Τραμπ είπε στην εφημερίδα New York Post: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλό που το έκανε αυτό».
«Μετανιώνω για κάποιες από τις αναρτήσεις μου»
Ανακρούει πρύμναν ο Έλον Μασκ και ενώ με αναρτήσεις του εξαπέλυε σφοδρές επιθέσεις στον Ντόναλντ Τραμπ, τώρα αναγνωρίζει πως κάποιες από αυτές ήταν υπερβολικές. «Μετανιώνω για κάποιες από τις αναρτήσεις μου για τον Τραμπ. Ήταν υπερβολικές», έγραψε στο Χ ο μεγιστάνας της τεχνολογίας.
I regret some of my posts about President @realDonaldTrump last week. They went too far.
— Elon Musk (@elonmusk) June 11, 2025