«Παναθηναϊκός, Σάλκε και Σάσμουνσπορ ενδιαφέρονται για τον Μακουμπού» σύμφωνα με τον Ρομάνο
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο συνδέει τον Παναθηναϊκό με τον μέσο της Κάλιαρι, Αντουάν Μακουμπού.
Τον Παναθηναϊκό ενέπλεξε σε μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του Αντουάν Μακουμπού ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο 26χρονος κεντρικός μέσος της Κάλιαρι φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, με τους «πράσινους» να συγκαταλέγονται ανάμεσά τους.
Όπως ανέφερε ο Ρομάνο σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter), η τουρκική Σαμσουνσπόρ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την Κάλιαρι για την πιθανή απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ενώ Παναθηναϊκός και Σάλκε φέρονται να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.
Ο Μακουμπού προέρχεται από γεμάτη σεζόν στη Serie A, έχοντας καταγράψει 33 συμμετοχές με 3 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με την ομάδα της Σαρδηνίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Τη δεδομένη στιγμή πάντως, οι «πράσινοι» φαίνεται πως έχουν «κλείσει» τα κενά για τις θέσεις 6/8, εκτός εάν υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Τσέριν.
