Πάτρα: Μυστήριο με τα σημάδια σε 10χρονο παιδί – Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις αποκαλύψεις
Οι γονείς δίνουν τη δική τους εκδοχή, η αστυνομία συνεχίζει αθόρυβα τη δική της έρευνα, ενώ στα πρώτα του συμπεράσματα έχει καταλήξει και ο ιατροδικαστής.

Όλα τα ενδεχόμενα αφήνει ανοιχτά η αστυνομία που έχει θέσει στο μικροσκόπιό της μια ιδιαίτερα ευαίσθητη υπόθεση στην Πάτρα. Τα σημάδια στην πλάτη ενός 10χρονου παιδιού, έκαναν τον γιατρό που το εξέτασε προ ημερών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, να μιλήσει για κακοποίηση και να ενημερώσει τις Αρχές.
Οι γονείς δίνουν τη δική τους εκδοχή, η αστυνομία συνεχίζει αθόρυβα τη δική της έρευνα, ενώ στα πρώτα του συμπεράσματα έχει καταλήξει και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, που μιλάει για εγκαύματα τριβής.
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν πατέρας και γιος πήγαν στο Καραμανδάνειο της Πάτρας, για μια προγραμματισμένη εξέταση του παιδιού.
Την ώρα που ορθοπεδικοί και έκοβαν τα ράμματα, ο Ανδρέας Γκότσης σε συνεννόηση με τους άλλους γιαστρούς μπαίνει μέσα στο ιατρείο μαζί με την Αστυνομία και την κοινωνική υπηρεσία, τους δηλώνει την ιδιότητά του και ξεσκεπάζει την πλάτη του παιδιού, αποκαλύπτοντας τα ύποπτα σημάδια.
Έρευνα για όλα τα ενδεχόμενα
Ο πατέρας του 10χρονου παιδιού ανέφερε ότι στις Αρχές της περασμένης εβδομάδας ο γιος του, δεν είχε αυτά τα σημάδια.
Ο γιος του, όπως λέει, είναι παιδί με αναπηρία και βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση. Αν είχε συμβεί κάτι ύποπτο, όπως αναφέρει, ο ίδιος θα το γνώριζε.
Το παιδί είναι ΑΜΕΑ και βρίσκεται όλο το 24ωρο σε πλήρη εποπτεία. Το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, δυο μέρες πριν την εξέταση στο νοσοκομείο, η μητέρα του 10χρονου είδε για πρώτη φορά, όπως είπε ο σύζυγός της, αυτά τα σημάδια. Ο ίδιος επικοινώνησε αρχικά με τον φυσικοθεραπευτή του παιδιού του.
Ο μικρός μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο για να του κόψουν ράμματα που είχε κάνει, με τους γιατρούς να ενημερώνουν τον πατέρα του, πως πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο.
Η φύση και η προέλευση των σημαδιών στην πλάτη του παιδιού παραμένουν ένα άλυτο μυστήριο, καθώς μπορεί να έχουν προκληθεί είτε από κακοποίηση ή από τριβή, δηλαδή από κινήσεις του σώματος του παιδιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εν λόγω υπόθεση σημειώθηκε μία σημαντική εξέλιξη, καθώς πλέον την αναλαμβάνει η Τριμελής Επιτροπής Ιατροδικαστών, η οποία ερευνά και την υπόθεση των πέντε παιδιών που έχασαν τη ζωή τους σε Πάτρα και Αμαλιάδα.