Απίστευτο βίντεο δείχνει 10 γυναίκες να δείχνουν τις πυγμαχικές τους ικανότητες σε πάρκινγκ έξω από KFC στο Έσεξ της Βρετανίας, με το… μαλλιοτράβηγμα να είναι τόσο βίαιο, που το σημείο γέμισε extensions μετά το περιστατικό! Όπως αναφέρει η Mirror, τρεις άντρες πλησιάζουν, δε, κάποια στιγμή, για να ηρεμήσουν τις γυναίκες, αλλά εκείνες απτόητες, συνέχισαν να τσακώνονται.

Προς το παρόν ουδείς γνωρίζει τον λόγο του καβγά… Σύμφωνα με την αστυνομία, ωστόσο, μια 20χρονη και δύο έφηβες δέχθηκαν επίθεση.

Κανόνας Νο1 – Απόφυγε τον καβγά

Στην περίπτωση μιας λεκτικής αντιπαράθεσης σε ένα μπαρ, προσπάθησε να εκτονώσεις την κατάσταση πριν αυτή κλιμακωθεί σε βίαιη σύγκρουση, ζητώντας μια συγνώμη – ακόμη κι όταν δεν φταις σε τίποτε. Λέγοντας στον μαινόμενο άγνωστο πως δεν ψάχνεις για φασαρία, μπορεί να κατευνάσεις το θυμό του και η κοινή λογική να επικρατήσει – προς το συμφέρον όλων. Σ’ αυτήν την περίπτωση, πάντως, οι μειωμένες κινητικές δεξιότητές του «αντιπάλου», κατά πάσα πιθανότητα θα τον κάνουν περισσότερο επικίνδυνο για τον εαυτό του παρά για σένα (ένα βίαιο σπρώξιμο αρκεί να τον τελειώσεις).

Πραγματικός κίνδυνο συνιστά ο τύπος που ψάχνεται για καυγά και είναι απλά πιωμένος, ενώ οι μυς του είναι ετοιμοπόλεμοι και τα νεύρα του χτυπάνε ποσοστά Hulk. Τότε είσαι ένα εύκολο θύμα και η καλύτερη αμυντική κίνηση είναι η υποχώρηση – με τα πόδια στην πλάτη.

Γλίτωσε τα χειρότερα

Όπως και στο μπαρ, έτσι και στο δρόμο, αν βρεθείς μπροστά σε ληστή έτοιμο να σου επιτεθεί με στόχο το πορτοφόλι ή το ρολόι σου, παραδώσου και δώσε ό,τι σου ζητήσει ώστε να αποφύγεις την σωματική επίθεση – ειδικά αν ο ληστής οπλοφορεί.

Μια καλή στρατηγική είναι να κοιτάξεις για μια οδό διαφυγής, ρίχνοντας ταυτόχρονα το πορτοφόλι σου προς τα πάνω του και τρέχοντας όσο πιο γρήγορα μπορείς σε αντίθετη κατεύθυνση -οι εγκληματίες τέτοιου τύπου αρκούνται στη λεία τους και δεν σε κυνηγούν. Επιπλέον, με τρέξιμο ζιγκ ζαγκ θα γίνεις ένας δύσκολος κινούμενος στόχος ακόμη και για έναν επιδέξιο χειριστή πιστολιού, μαχαιριού ή ροπάλου.

Τα ευάλωτα σημεία

Οι μύες και τα κόκκαλα κατά τη διάρκεια μιας μάχης αντέχουν τον πόνο, χάρη στις υψηλές δόσεις αδρεναλίνης που κατακλύζου ολόκληρο το σώμα. Ωστόσο οφείλεις να προστατεύεις τα ευάλωτα σημεία. Και είναι ακριβώς τα ίδια με του αντιπάλου σου, εκεί δηλαδή που πρέπει να στοχεύεις όταν ανταποδίδεις τα χτυπήματα.

Μάτια: Χώνοντας τα δάχτυλά σου (δείκτης και μέσος) μέσα στις κόγχες των ματιών του προκαλείς τρομερό πόνο και προσωρινή τύφλωση.

Αυτιά: Χτυπώντας με όση δύναμη διαθέτεις τις ανοικτές παλάμες σου πάνω στα αυτιά του, θα επέλθει αυτομάτως απώλεια των αισθήσεων του αντιπάλόυ κι ένα μούδιασμα σε ολόκληρο το νευρικό του σύστημα.

Μύτη: Επειδή είναι το μόνο σημείο που προεξέχει από το πρόσωπο, η μύτη προσβάλλεται εύκολα με μια απλή γροθιά. Αυτός που θα την δεχτεί δεν θα πάθει black out αλλά, σε κάθε περίπτωση, είναι ένα οδυνηρό χτύπημα.

Λαιμός: Ένα ευθύβολο και δυνατό χτύπημα με την κάτω κόψη της παλάμης στο λάρυγγα ή την τραχηλική χώρα γενικότερα, δημιουργεί προσωρινή βλάβη στους αεραγωγούς οδηγώντας σε απόφραξη αναπνοής και αίσθηση συσκότισης. Δεν βγαίνεις νικητής ,αλλά προλαβαίνεις να αποδράσεις.

Όρχεις: Οι περισσότεροι άνδρες ξέρουν τι σημαίνει μια καλή κλωτσιά ή γροθιά στα γεννητικά όργανα. Είναι το χτύπημα που εγγυημένα μπορεί να κουλουριάσει ακόμη και γίγαντα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις