Όλα γίνονται τελικά. Όπως θα διαπιστώσετε από το παρακάτω βίντεο, οι Αρχές στην Κίνα κατασκεύασαν μια γέφυρα σε αυτοκινητόδρομο γύρω από ένα σπίτι, το οποίο αρνήθηκε να εγκαταλείψει η ιδιοκτήτριά του. Η ιδιοκτήτρια, γνωστή με το επώνυμό της Λιανγκ, είπε ότι δεν είχε συμφωνήσει να μετακομίσει επειδή η κυβέρνηση δεν είχε προσφέρει ένα ακίνητο αντικατάστασης σε ιδανική τοποθεσία. Πρόσθεσε ότι ήταν ευτυχισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες και δεν με πειράζει τι σκέφτηκαν άλλοι για αυτήν. «Νομίζεις ότι αυτό το περιβάλλον είναι φτωχό, αλλά νιώθω ότι είναι ήσυχο, απελευθερωτικό, ευχάριστο και άνετο», ισχυρίστηκε.

Τελικά, παρέμεινε στο σπίτι της και τώρα βλέπει καθημερινά να περνούν δίπλα στο σπίτι της στη γέφυρα Χαϊζχαγιόνγκ στην πόλη Γκουανγκντόνγκ. Πάντως, η γυναίκα δεν φαίνεται στενοχωρημένη από τη νέα κατάσταση. «Αισθάνομαι ήσυχη, απελευθερωμένη, ευχάριστα και άνετα» δήλωσε.

Ένας αρμόδιος από την κυβέρνηση, είπε στο σταθμό ότι η κυρία Λιανγκ ζήτησε από την κυβέρνηση να της δώσει τέσσερα διαμερίσματα, αλλά η κυβέρνηση είχε συμφωνήσει μόνο σε δύο. Σύμφωνα με μια άλλη συνέντευξη που καταγράφηκε από το Pear Video, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση είχε προσφέρει την υποκατάστατη στέγη δίπλα σε ένα νεκροτομείο, και γι ‘αυτό δεν είχε εγκατασταθεί. Η κυρία Liang είναι το μόνο άτομο από συνολικά 47 νοικοκυριά και επτά εταιρείες που ζουν ακόμα εκεί. Όλοι οι άλλοι είχαν απομακρυνθεί μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Οι αρχές ισχυρίστηκαν ότι πρόσφεραν στους κατοίκους πολλούς κατ ‘αποκοπή υποψηφίους καθώς και συστήματα αποζημίωσης μετρητών, αλλά είχε απορρίψει όλα αυτά. Πρόσθεσαν ότι οι μηχανικοί είχαν μελετήσει τα σχετικά ζητήματα ασφάλειας πριν κατασκευάσουν την διάβαση πεζών. Η κυβέρνηση υποσχέθηκε να συνεχίσει να επικοινωνεί με την κ. Liang.

Η κυρία Liang είναι το μόνο άτομο από συνολικά 47 νοικοκυριά και επτά εταιρείες που ζουν ακόμα εκεί. Όλοι οι άλλοι είχαν απομακρυνθεί μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, ανέφεραν αξιωματούχοι. Οι αρχές ισχυρίστηκαν ότι πρόσφεραν στους κατοίκους πολλούς κατ ‘αποκοπή υποψηφίους καθώς και συστήματα αποζημίωσης μετρητών, αλλά είχε απορρίψει όλα αυτά.

Πρόσθεσαν ότι οι μηχανικοί είχαν μελετήσει τα σχετικά ζητήματα ασφάλειας πριν κατασκευάσουν την διάβαση πεζών. Η κυβέρνηση υποσχέθηκε να συνεχίσει να επικοινωνεί με την κ. Liang.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις