Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει σχεδόν όλο τον πλανήτη, με τις ανθρώπινες σχέσεις να πλήττονται σφόδρα. Ένα ζευγάρι το οποίο είναι μαζί για 60 ολόκληρα χρόνια, αναγκάστηκε να μείνει χωριστά για 215 ημέρες λόγω του ιού. Η συγκινητική επανένωση το ζευγαριού στη Φλόριντα των ΗΠΑ έγινε αμέσως viral, και προκάλεσε την συγκίνηση χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο, στο οποίο ο Τζόζεφ και η Ιβ Λόρεθ βρέθηκαν ξανά. Οι δυο τους ζουν σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Μπράντον της Φλόριντα, και το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο οίκος ευγηρίας, με μια ανάρτηση στο Facebook, η οποία έγραφε:

«Γίναμε μάρτυρες αυτών των δύο ερωτευμένων ενοίκων που είδαν ο ένας τον άλλον και αγκαλιάστηκαν για πρώτη φορά μετά την πανδημία. Ετοιμάστε τα χαρτομάντηλά σας!».


Λόγω του κορονοϊού, πολλές μονάδες είχαν απαγορεύσει τις δια ζώσης συναντήσεις μεταξύ των ηλικιωμένων για λόγους πρόληψης. Ο Τζόζεφ Λόρεθ, λοιπόν, αναγκαζόταν επί επτά μήνες να συναντά την επί 60 έτη σύζυγό του με ένα παράθυρο ανάμεσά τους, από απόσταση. Το περασμένο σαββατοκύριακο, λοιπόν, μπήκε στο καθιστικό με αναπηρικό αμαξίδιο, κατευθυνόμενος προς την σύζυγό του. Τη στιγμή που ανοίγει η πόρτα, ξεσπά σε κλάματα, ενώ μόλις τον βλέπει η Ιβ, αναφωνεί ενθουσιασμένη ”Θεέ μου”.

Ο Τζόζεφ αναφωνεί με τη σειρά του ”Μου έλειψες” και πέφτει στην αγκαλιά της αγαπημένης του συζύγου, συγκινώντας χιλιάδες χρήστες του Facebook που έχουν δει το εν λόγω βίντεο.