Για μία ακόμη φορά το ιαπωνικό συγκρότημα, Pyramidos, διασκευάζει ελληνικό τραγούδι και γίνεται viral. Στο παρελθόν είχαν τραγουδήσει τα «Καγκέλια», το «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί» και το «Βρε μελαχρινάκι». Αυτή τη φορά ξαναχτυπούν, διασκευάζοντας το κομμάτι «Πότε Βούδας πότε Κούδας».

Την παράσταση βέβαια «κλέβει» ο Ιάπωνας τραγουδιστής των Pyramidos, ο οποίος φαίνεται να τραγουδά με μεγάλη ευκολία τους ελληνικούς στίχους.

Οι Pyramidos είναι μία ιαπωνική μπάντα, που δημιουργήθηκε το 2009 στο Τόκιο. Γοητεύτηκαν από τους ήχους της Ανατολικής Μεσογείου και ξεκίνησαν να διασκευάζουν παραδοσιακές μουσικές, δίνοντας έναν ξεχωριστό ήχο. Όπως έχουν δηλώσει σε συνέντευξη τους παίρνουν ιδέες βλέποντας στο ΥouΤube βίντεο με βαλκανική μουσική ενώ έχουν πολλούς Έλληνες φίλους.

Το ελληνικό κοινό τους γνώρισε από τη διασκευή του «Βρε Μελαχρινάκι», που διαδόθηκε μέσω Internet, κάνοντάς τους αμέσως αγαπητούς. Οι δύο πιο πρόσφατες επιτυχίες τους, «Τα καγκέλια» και «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί», έγιναν γρήγορα viral και οδήγησαν σε εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε μία ειδική live guest performance.

Στο κανάλι τους στο Youtube έχουν ακόμη διασκευές από τον «Ικαριώτικο», το «Φωτιά με Φωτιά», το «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» και το «Μαρία με τα κίτρινα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις