Στον τηλεοπτικό σταθμό Mega δεν έχουν κανένα παράπονο από την Δανάη Μπάρκα και την ομώνυμη εκπομπή της. Φρέσκια νεανική και με φιλότιμη προσπάθεια σε καθημερινή βάση. Εξάλλου δεν είναι και η μοναδική ώρα που θα μπορούσε να γίνει μία αλλαγή στην πρωινή Ζώνη του σταθμού της οδού Συγγρού.

Η διοίκηση του καναλιού όμως φέρεται έτοιμη να προχωρήσει σε περισσότερες επενδύσεις με στόχο να φέρει το Mega στο τοπ επίπεδο του ανταγωνισμού.

Η Ελένη Μενεγάκη παραμένει free Agent όπως λέμε και στο επαγγελματικό αμερικανικό μπάσκετ και η προοπτική να αναλάβει καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο στο κανάλι που την ανέδειξε στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου πριν πολλά πολλά χρόνια δεν την αφήνει ασυγκίνητη.

Έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις σε αρχικό στάδιο χωρίς να έχουν καταλήξει σε συμφωνία και το κανάλι τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του τόσο για το μπάτζετ όσο και για τα πρόσωπα

Έβαλαν το όνομά της Ελένης σε έρευνα

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πρόσφατη έρευνα κοινής γνώμης για την αξιολόγηση προσώπων και τηλεοπτικών εκπομπών που παρήγγειλε τον Ιανουάριο το κανάλι φρόντισε να τη συμπεριλάβει. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η απάντηση ήταν κατά μεγάλο ποσοστό πολύ θετικές για την Ωραία Ελένη. Ειδικά στις ηλικίες άνω των 35 ετών έχει ακόμα πολύ μεγάλη πέρυσι αν και παρουσιάζεται μία φθορά της επιρροής της στο πιο νεανικό κοινό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις