Μπορεί η αγαπημένη Γκλεν Κλόουζ να έχασε το πολυπόθητο αγαλματάκι στην 93η απονομή των βραβείων Όσκαρ, όμως η ταλαντούχα ηθοποιός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με έναν χορό-έκπληξη που προσέφερε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η η 74χρονη σταρ Γκλεν Κλόουζ βρέθηκε για όγδοη φορά υποψήφια για Όσκαρ χάρη στην ερμηνεία της στο «Hillbilly Elegy» και είναι πλέον επίσημα η ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες στη διοργάνωση αλλά χωρίς καμία νίκη σε ολόκληρη τη λαμπρή καριέρα της.

Ωστόσο η ταλαντούχα σταρ δεν πτοήθηκε από την ήττα της στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου – με το αγαλματάκι να πηγαίνει τελικά στην Yuh-Jung Young για τον ρόλο της στην ταινία «Minari» και παρέμεινε χαμογελαστή και κεφάτη για το υπόλοιπο της βραδιάς.

Μάλιστα κατάφερε με τον τρόπο της να αφήσει με τον δικό της τρόπο την υπογραφή της στην ιστορία των Όσκαρ, όχι με τις ερμηνευτικές, αλλά με τις χορευτικές της ικανότητες. Χορεύοντας το «Da Butt» σε ένα αναπάντεχο twerk, η Γκλεν Κλόουζ άφησε τους συναδέλφους της σταρ αλλά και το κοινό με ανοιχτό το στόμα.

Ο τολμηρός χορός έκπληξη της Κλόουζ προέκυψε όταν της πλησίασε ο κωμικός και συμπαρουσιαστής της τελετής Λιλ Ρέλ Χάουερι, ζητώντας της να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι όπου καλούνταν να αναγνωρίσει την μουσική που ακουγόταν.

Η Κλόουζ αναγνώρισε αμέσως το «Da Butt», το διάσημο κομμάτι των Experience Unlimited από τη δεκαετία του ’80 που συμπεριλαμβανόταν στο soundtrack της ταινίας School Daze του Σπάικ Λι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις