Σκουφάκι: Μια TikToker μοιράστηκε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο νέος σκούφος που αγόρασε να αλλάζει χρώματα όσο η ίδια μετακινείται. Το βίντεο που έχει 4 εκατομμύρια προβολές, άνοιξε κουβέντα για το αν είναι αληθινό.

@oteliacarmenWhy lighting should be just as important as color/material selections!! ##interiordesign ##learnontiktok ##designertips ##colortheory ##shopwithme

♬ Do It To It – ACRAZE

Η γυναίκα έγραψε: «Γιατί ο φωτισμός είναι εξίσου σημαντικός σε ότι αφορά τις επιλογές των χρωμάτων». Στη συνέχεια εξήγησε ότι όταν το αγόρασε στο κατάστημα ήταν πράσινο, αλλά όταν έφτασε στο σπίτι της ανακάλυψε προς έκπληξη ότι ήταν καφέ.

Πολλοί χρήστες που είδαν το βίντεο την κατηγόρησαν ότι επεξεργάστηκε το βίντεο, ωστόσο η ίδια προκειμένου να τους πείσει ότι δεν επρόκειτο για απάτη, δημοσίευσε μερικά ακόμα, στα οποία φαίνεται σε αληθινό χρόνο ότι το σκουφάκι αλλάζει χρωματισμούς.

Σε ένα από τα βίντεό της εξηγεί ότι το φαινόμενο της αλλαγής χρώματος οφείλεται στη μεταμερισμό, έναν όρο που χρησιμοποιείται για να περιγράψει πώς το χρώμα ενός αντικειμένου μπορεί να αλλάζει κάτω από διαφορετικό φωτισμό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις