Κύπρος: Οι ιερείς μετά από πρόσκληση του διοικητή της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, συμμετείχαν σε άσκηση του στρατού με πραγματικά πυρά.

Οι ιερωμένοι της Μητρόπολης Κύπρου στην περιοχή «Φανός» στον Πρωταρά εντυπωσίασαν με τις ικανότητές τους στην άσκηση του στρατού όπου συμμετείχαν. Σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τέτοιες εικόνες από ανθρώπους της εκκλησίας, αλλά έδειξαν ότι τα καταφέρνουν μια χαρά.

Έτσι, μετά από πρόσκληση του διοικητή της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, Λουκά Χατζημιχαήλ, ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Βασίλειος συνοδευόμενος από κληρικούς και μέλη του προσωπικού της Ιεράς Μητροπόλεως, μετέβησαν στο ανακαινισμένο πεδίο βολής.

Όπως μεταδίδει το Sigmalive οι ιερείς αφού ενημερώθηκαν για τις επιχειρησιακές ασκήσεις οι οποίες διεξάγονται στον χώρο, στη συνέχεια συμμετείχαν σε βολές με οπλοπολυβόλο ΗΚ-11 (300m), G3-A3 (100m) και περίστροφο (50m).

Το καλύτερο το άφησαν για το τέλος. Μετά το τέλος της άσκησης, προσφέρθηκε κέρασμα στο αρχονταρίκι του εξωκλησίου της Παναγίας Παναγιώτισσας στον Πρωταρά και βράβευση των τριών πρώτων καλύτερων σκοπευτών, οι οποίοι ήταν ο Πρεσβ. Κωνσταντίνος Αθανασίου, ο Πρωθ. Δανιήλ Άνγκελ και ο Πρεσβ. Κωνσταντίνος Γερμανός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις