Η Shauna Rae Lesick έχει δική της τηλεοπτική εκπομπή με το όνομα «I Am Shauna Rae» μέσω της οποίας προσπαθεί να ενημερώσει το κοινό για την πάθησή της.

Σε επεισόδια που προβλήθηκαν πρόσφατα παρουσίασε τον 26χρονο σύντροφό της, Dan Swygart από την Ουαλία.

Η σχέση τους έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις κυρίως για τα κίνητρα του 26χρονου και γιατί επιλέγει να κάνει σχέση με ένα 9χρονο κορίτσι στην όψη, αφληνοντας αιχμές για παιδοφιλία.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram τον Δεκέμβριο, ο Dan υπερασπίστηκε το ραντεβού του με την ριάλιτι σταρ, εξηγώντας ότι έχτισε τη σχέση του μαζί της με βάση την προσωπικότητά της και όχι την εμφάνισή της.

«Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι η Shauna είναι μια φανταστική 23χρονη γυναίκα με αναπηρία», δήλωσε ο ίδιος.

«Έτσι, καθώς χτίζεις μια σχέση μαζί της, είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις την αναπηρία της, να την ξεπερνάς. Είναι μια απίστευτη 23χρονη γυναίκα που τυχαίνει να είναι λίγο κοντή», είπε ο ίδιος.

Ο Dan παραδέχτηκε ότι ήξερε ότι θα δεχόταν μίσος από τον κόσμο όταν συμφώνησε να εμφανιστεί στη σειρά, αλλά το χαρακτήρισε «αηδιαστικό» και «απάνθρωπο» για τη Shauna.

«Είναι ένα ανθρώπινο ον. Της αξίζει να έχει σχέσεις και δεσμούς με όποιον θέλει. Και νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρκετά ώριμοι συναισθηματικά για να καταλάβουν ότι μπορείς να έχεις μια βαθιά σχέση με βάση την προσωπικότητα και όχι μόνο με βάση την εμφάνιση κάποιου», συνέχισε ο ίδιος.

Η Shauna δεν μεγαλώνει εξαιτίας μιας σπάνιας παρενέργεια που προκλήθηκε από τη θεραπεία για τον καρκίνο του εγκεφάλου που έλαβε ως βρέφος. Έχει ύψος 1,16 και ζυγίζει 50 κιλά, με το σώμα της να έχει την εμφάνιση ενός 9χρονου κοριτσιού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις