Η 61χρονη πλέον, Tiamat Legion Medusa όπως είναι το νέο της όνομα έχει γεμίσει το σώμα της με τατουάζ, piercings και εμφυτεύματα, καθώς ήταν το όνειρο ζωής της.

Σταδιακά μεταμορφωνόταν σε δράκο, «ο πρώτος δράκος χωρίς φύλο στον κόσμο», όπως αναφέρει, αλλά η οικογένειά της, την έχει βάλει στο περιθώριο.

Η 61χρονη Tiamat Legion Medusa, που ήταν γνωστή ως Richard Hernandezο, κατάγεται από το Τέξας και πέρασε την τελευταία δεκαετία της ζωής της προσπαθώντας να μεταμορφωθεί σε «μυθικό τέρας».

Ο πρώην τραπεζίτης  παραχώρησε συνέντευξη στον YouTuber Anthony Padilla, αποκαλείται πλέον Tiamat Legion Medusa και τώρα χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες αυτοί/αυτές, όταν αναφέρεται στον εαυτό του.

«Ήμουν στα τέλη της δεκαετίας των 40, πριν γίνω το φρικιό που είμαι… Είχα ήδη 79 piercings και τα περισσότερα από αυτά ήταν κρυμμένα», εξήγησε ο Tiamat Legion Medusa, ο οποίος στο διαδίκτυο χρησιμοποιεί το όνομα Dragon Lady Medusa. «Κάποια από αυτά τα έβγαζα κάθε μέρα και να τα ξαναέβαζα, πράγμα που είχα συνηθίσει να κάνω».

Ωστόσο, ονειρευόταν από καιρό να προσθέσει πιο εμφανή piercings και τατουάζ τα οποία δεν θα του επέτρεπαν να εργάζεται σε τράπεζα. Στη συνέχεια εγκατέλειψε την καριέρα του στα οικονομικά και ξεκίνησε το όνειρο του δράκου.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, έκανε τατουάζ στο πρόσωπό του, χώρισε τη γλώσσα του και πρόσθεσε ακόμη και εμφυτεύματα κέρατα αξίας 80.000 δολαρίων στο μέτωπό του.

Η ακραία αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση είχε ως αποτέλεσμα να αποξενωθεί από τον ενήλικο γιο του.

«Η σχέση που είχα με τον γιο μου έχει αλλάξει», εξομολογήθηκε. «Την εποχή που ξεκίνησα τη μεταμόρφωσή μου, ο γιος μου είχε ήδη κλείσει τα 16 και με απέρριψε από τότε».

«Ο γιος μου δεν είναι στη ζωή μου εδώ και επτά χρόνια, ελπίζω ότι τουλάχιστον με παρακολουθεί στο διαδίκτυο, γιατί ο λόγος που είμαι εκεί έξω σε τόσο μεγάλο βαθμό είναι γι’ αυτόν», είπε με εμφανή τη μελαγχολία στο πρόσωπό του.

«Είναι απίστευτο να ακούς και να βλέπεις ανθρώπους που δεν με ξέρουν να υποθέτουν αυτόματα ότι είμαι αποτυχημένη, ότι δεν έχω καταφέρει ποτέ τίποτα στη ζωή μου ή ότι είμαι αδαής και μάλλον δεν έχω αποφοιτήσει από το λύκειο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις