Πετρουλάκη - Παπαβασιλείου: Γυναικεία υπόθεση το φετινό φινάλε του «VITALITY»
Οι δύο παρουσιάστριες μιλούν για τη σωματική δραστηριότητα και τη διατροφή στην Κυριακάτικη (20/7) εκπομπή του ACTION 24.
Απόλυτα καλοκαιρινό είναι το τελευταίο «VITALITY» της φετινής σεζόν που θα μεταδοθεί αυτή την Κυριακή 20.7 στις 10.00 το πρωί στο ACTION 24. Η εκπομπή της Ελένης Πετρουλάκη μάς αποχαιρετά από την Κύθνο, με χορούς, γυμναστική στην παραλία, καλοκαιρινές προτάσεις και εκλεκτές γεύσεις. Καλεσμένη στο φινάλε είναι η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου.
Οι δύο γυναίκες συζητούν για πολλά και ενδιαφέροντα. Αρχικά, μιλούν για την εκπομπή «EQ» της Έλενας στο ACTION 24, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και στάθηκε η αφορμή για το comeback της παρουσιάστριας στην τηλεόραση. Αργότερα, αναφέρονται στη θέση της σωματικής δραστηριότητας και της διατροφής στην καθημερινότητα αλλά και για την ευεξία που είναι ζητούμενο όλων μας.

Γυμναστική στην παραλία
Η Ελένη και η personal trainer Μαριέττα Φίλιππα βρίσκονται στην παραλία Κολώνα της Κύθνου και μας δείχνουν ασκήσεις ισορροπίας στην άμμο, ενδυναμώνοντας ολόκληρο το σώμα. Λίγο αργότερα ξεκινά και ο χορός! Η Μαριέττα, με καταγωγή από το νησί, παρουσιάζει τη χορευτική ομάδα του «Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυοπίδας» και μάς ξεσηκώνουν με νησιώτικους ρυθμούς.
Tips για το μακιγιάζ των διακοπών μας δίνει -και σε αυτό το επεισόδιο- η beauty expert, Ιωάννα Μπούκη, η οποία μας εξηγεί πως ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να δείξει προσεγμένο και το πιο ελαφρύ μακιγιάζ. Παράλληλα, μας συμβουλεύει για το ποιο κόκκινο κραγιόν πρέπει να φορέσουμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας.

Φρέσκο ψάρι
Κι επειδή οι διακοπές στο νησί συνδυάζονται με καλό φαγητό και συγκεκριμένα με φρέσκο ψάρι, στο εστιατόριο «Άριας», στην Κύθνο, ο Chef Κώστας Κοζαδίνος δείχνει τον σωστό τρόπο για το φιλετάρισμα των ψαριών και το μαρινάρισμα για ιδιαίτερα πιάτα, όπως το σεβίτσε, το καρπάτσιο και το ταρτάρ. Στο εστιατόριο, η Ελένη συναντά τον πολιτικό Πάνο Καμμένο, ο οποίος μιλά για τα ιδιαίτερα πιάτα με ψάρι που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης του νησιού.