Λευτέρης Κρέτσος: Αιχμηρό σχόλιο από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για τη σύσκεψη που έγινε στον Έχινο υπό την προεδρία του υφυπουργούΠροστασίας του Πολίτη, ΝίκοΧαρδαλιά, χωρίς να τηρηθεί κανένα μέτρο αυτοπροστασίας, από όσα έχει ανακοινώσει ηκυβέρνηση, και ο ίδιος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Κάνει λόγο για «lifestyle στην εποχή του κορονοϊού»Ο κ. Κρέτσος εξαπολύει βολές και κατά της ΕΡΤ, επειδή από το σχετικό ρεπορτάζ «έκοψε»τα επίμαχα πλάνα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του βουλευτή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργούΨηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης: «Σύσκεψη εν καιρώ καραντίνας, lifestyle στην εποχή του Κορονοϊού. Η ΕΡΤ γιατί έκοψε τα επιμαχα πλάνα από το Δήμο Μυκης; Θα στείλει pool στα άλλα κανάλια; Θα το παίξει η ίδια;».Υπενθυμίζεται ότι μεγάλος συνωστισμός καταγράφηκεστη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη υπό τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Να σημειωθεί ότι ησύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δήμου Μύκης, δίπλα στον οικισμό του Εχίνου που έχει τεθεί σε καραντίνα με αντικείμενο την εφαρμογή της καραντίνας και την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.Όπως φαίνεται από το βίντεο και τη φωτογραφία, σε μια μικρή αίθουσα των 20 θέσεων βρίσκονται περίπου 40 άτομα, οι περισσότεροι εκ των οποίων φορούν μάσκα αλλά δεν τηρούν καμία απόσταση ασφαλείας.

Μάλιστα, κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο μοναδικός που δεν φοράει μάσκα είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίοςεπιπλήττει καθημερινά, σε έντονο ύφοςτους πολίτες, για τη μη τήρηση των μέτρων προφύλαξης στο πλαίσιο της λεγόμενης «ατομικής ευθύνης».


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δείτε και το βίντεο που ανέβασε την προσωπική του σελίδα στο facebook, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα, Χρήστος ΚαραγιαννίδηςΑκολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις