Κορονοϊός Ελλάδα: Την στιγμή που τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού έχουν επεκταθεί ως τις 4 Μαΐου, εξακολουθεί να γίνεται κουβέντα για το πότε και αν θα επιστρέψει στη δράση το σύνολο των αθλητικών δραστηριοτήτων. Στις επαφές που γίνονται εντός της κυβέρνησης, η… μπάλα σε αυτό το θέμα μένει χαμηλά και έχει δοθεί αλλού η μεγάλη βαρύτητα. Παρόλα αυτά, έγινε ακόμα μια τηλεδιάσκεψη για να συζητηθούν τα βήματα που μπορεί να ακολουθηθούν για την αρχή ενός σχεδίου επανεκκίνησης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης με την ηγεσία του υφυπουργείου Αθλητισμού, με αντικείμενο το σχεδιασμό των βημάτων για την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η στήριξη του κινήματος του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, στο πρώτο κύμα άρσης των σημερινών περιορισμών που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, θα περιλαμβάνεται και η δυνατότητα της ατομικής άθλησης και προπόνησης σε εξωτερικούς χώρους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις