Την αντίδραση του Πέτρου Τατσόπουλου προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου ότι «οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραΐσκάκη και Ιησού Χριστό». Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha είχε πει: «Η αίσθηση μου είναι ότι η επιτροπή έχει καταφέρει, κυρίως μέσω Twitter, να μην εκπληρώνει τον πρώτιστο και κύριο λόγο που την εμπιστεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι να ενώσει τους Έλληνες».

«Η δολοφονία Λαμπράκη είναι μια ιστορία που προσεγγίζεται από μια συγκεκριμένη ιδεολογική σκοπιά. Ακόμα πλακώνονται στα τραπέζια. Αν είναι να φέρνουμε τέτοια πράγματα που φέρνουν τους δεξιούς και τους ΚΚΕδες σε ένταση, κρίνω πως αυτό είναι λάθος. Κανείς εχέφρων, νουνεχής Έλληνας δεν αμφισβητεί το έγκλημα της δολοφονίας του Λαμπράκη […] Οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραΐσκάκη και Ιησού Χριστό», συμπλήρωσε.

Με μία ανάρτηση του στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος επιτέθηκε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τη δήλωση του.

«Να υποθέσουμε ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν πάντοτε στο πλευρό μας, ακόμη και όταν χάναμε στο πεδίο της μάχης -θα βαριόταν τότε να παρέμβει ή θα ήταν αλλού απασχολημένος. Να υποθέσουμε επίσης ότι ο Καραϊσκάκης πολεμούσε πάντοτε στο πλευρό του Κολοκοτρώνη, ακόμη και όταν προσπαθούσε ο Καραϊσκάκης να εξοντώσει τον Κολοκοτρώνη, όπως και ο Κολοκοτρώνης τον Καραΐσκάκη. Ψιλά γράμματα. Σε τίποτε από όλα αυτά δεν υποχρεώνεσαι να απαντήσεις, όταν πιστεύεις ακράδαντα ότι απευθύνεσαι σε ένα εκλογικό ακροατήριο με νοημοσύνη νηπίου. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή -πόσω μάλλον η Θρησκοκαπηλία και η Εθνοκαπηλία, δύο από τις πιο κερδοφόρες δραστηριότητες, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εάν καταφέρεις, μάλιστα, και την συνδυάσεις με τη Φαιδρότητα, δεν πρόκειται να πεινάσεις ποτέ, Κωνσταντίνε· και στη Βουλή να μην ξαναμπείς, σε περιμένει το Δελφινάριο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολιάζει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Συγκεκριμένα πριν από ένα χρόνο είχε σχολιάσει το διάλογο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με Χρυσαυγίτη στο Facebook.  Με δημοσίευση του Facebook σχολίαζε ότι είναι «κρίμα» και «ντροπή» να συζητάει ο δημοσιογράφος με χρυσαυγίτες «χάριν παιδιάς για την ΕΡΤ», ενώ συμπλήρωνε: «Θεωρώ ανόητο και ανεύθυνο τον διάλογο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον Χρυσαυγίτη. Με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής δεν μπαίνουμε σε διάλογο ούτε για να αστειευτούμε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις