Στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά. Τον κ. Τσίπρα συνόδευε η σύντροφός του Μπέττυ Μπαζιάνα.

Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο βρίσκεται στην Καλλιθέα και είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί αγόρια και κορίτσια προσχολικής ηλικίας 2 1/2 έως 5 1/2 ετών από όλη την Ελλάδα. Σήμερα τα παιδιά που φροντίζει το ίδρυμα είναι 23 και φιλοξενούνται όλο το 24ωρο.

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Εθνικού Νηπιοτροφείου

Στην Κιβωτό του Κόσμου την παραμονή των Χριστουγέννων

Σημειώνεται πως ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων την «Κιβωτό του Κόσμου» και άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα. Παράλληλα, τα παιδιά είχαν και μία έκπληξη για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, καθώς η παιδική χορωδία της τραγούδησε το Bella Ciao, αιφνιδιάζοντας τον πρώην Πρωθυπουργό.

Ο κ. Τσίπρας ρώτησε με τη σειρά του τα παιδιά αν γνωρίζουν τους στίχους του «αντιφασιστικού τραγουδιού» και τους διηγήθηκε την ιστορία του αντάρτη που αποχαιρετά την αγαπημένη του, όπως περιγράφεται στο ομώνυμο τραγούδι.

Λίγο μετά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Κιβωτό του Κόσμου μαζί με τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα άκουσαν τα κάλαντα διαδικτυακά από μέλη του «Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “VictorArtant” – Νίκη».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η σύντροφός του έστειλαν με ανάρτησή του στο instagram τις ευχές τους: «Ευχόμαστε σε όλους και όλες Χρόνια Πολλά & Καλά Χριστούγεννα. Με υγεία και αγάπη». Σημειώνεται πως ο Επιστημονικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “VictorArtant” – Νίκη διατηρεί σχολείο, στο οποίο οι εργαζόμενοί του βοηθούν παιδιά με νοητική νστέρηση, αυτισμό, εγκεφαλική παράλυση, παραπληγία, προβλήματα συμπεριφοράς και ψυχωτικές συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις