«Ανάλογα με το τι βολεύει την κυβέρνησή σας κάθε φορά κρύβεστε είτε πίσω από τους ειδικούς και τους λοιμωξιολόγους, είτε πίσω τον κατόπιν ενεργειών μου πρωθυπουργό. Όταν πίσω από κάθε νομοθέτημα ξετρυπώνουμε λαγούς, με ρουσφέτια με εξυπηρετήσεις με διαγωνισμούς μαϊμού», είπε η Φώφη Γεννηματά.

Δείτε την πρωτολογία της Φώφης Γεννηματά στη Βουλή:

«Οι πολίτες έχουν μνήμη και γνώση για το τι συμβαίνει στην χώρα», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά και τόνισε πως είναι «μεγάλη πρόκληση το ασφαλές άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας».

«Στα λόγια υποσχεθήκατε τα πάντα. Στην πράξη μόλις το Νοέμβριο προχωρήσατε στις προκηρύξεις για προσλήψεις νέου προσωπικού και αύξηση των οχημάτων στα Μέσα Μεταφοράς», ανέφερε στην πορεία.

«Από τις 10/6 είχαμε προειδοποιήσει για το β’ κύμα που ερχόταν. Εσείς πιστεύατε ότι θα έρθει πολύ αργότερα. Αδιαφορήσατε και θέσατε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία», ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

«Δεν φταίνε οι άνθρωποι του ΕΣΥ που το αφήσατε υποστελεχωμένο. Πρέπει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη για αυτό που συνέβη. Να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη κ. Μητσοτάκη. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι», υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά.

«Όταν δεν έχεις σχέδιο, εκτίθεσαι. Οι παλινωδίες της κυβέρνησης είναι πολλές», σχολίασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Δημιουργείστε εμβολιαστικά κέντρα, αξιοποιείστε την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Για να έχουμε καθαρή εικόνα τι γίνεται σε κάθε περιφέρεια», πρόσθεσε.

«Γιατί δεν εμβολιάζετε με πιο ταχείς ρυθμούς; Βρισκόμαστε στον κυκλώνα μιας σαρωτικής αλλαγής που αφορά όλο τον πλανήτη. Χρειάζεται σχέδιο και δράση σε όλα τα επίπεδα. Το εμβόλιο από μόνο του δεν αρκεί» είπε και συμπλήρωσε ότι  «δεν θα σταματήσω να υπερασπίζομαι το ΕΣΥ. Κάθε καθυστέρηση κοστίζει».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις