Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, μια ημέρα πριν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανάρτησή της, η κυρία Ζαχαράκη έχει ήπια συμπτώματα που την οδήγησαν στο να κάνει άμεσα το τεστ για τον κορονοϊό, και το οποίο βγήκε θετικό.


Αναλυτικά η υφυπουργός Τουρισμού, έγραψε: «Τα συμπτώματά μου γνωστά και ήπια: Πονοκέφαλος και ατονία. Είναι όλα αυτά που με οδήγησαν άμεσα στο να κάνω το τεστ για covid στο οποίο διαγνώστηκα θετική. Τις επόμενες ημέρες θα κάνω όσα μου συνέστησαν οι ειδικοί. Σπίτι σε καραντίνα, παρακολουθώντας τα συμπτώματα και μιλώντας με το γιατρό μου. Δυστυχώς όπως επισημαίνουν όλοι, ο ιός είναι παντού γύρω μας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η επιχείρηση “ελευθερία” και ο εμβολιασμός προχωρά με αμείωτους ρυθμούς και είναι αυτό που μας δίνει αισιοδοξία. Αύριο μάλιστα θα έκανα την πρώτη δόση με Άστρα Ζένεκα. Περιμένω με αγωνία να μπορέσω να εμβολιαστώ όταν επιτρέψουν οι συνθήκες. Εμβολιαζόμαστε και κερδίζουμε τις ζωές μας πίσω».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις