Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για αυστηροποίηση των ποινών το αμέσως επόμενο διάστημα!

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης, το πόρισμα της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής παρακολούθησης του ποινικού κώδικα είναι έτοιμο και εντός των επομένων ημερών πρόκειται να παραδοθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης, όπου πρώτα εκεί θα υπάρχει μια σχετική διαβούλευση πριν την δημόσια διαβούλευση και την νομοθετική πρωτοβουλία.

Σχολιάζοντας την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο υπουργός είπε:

«Αντιλαμβάνομαι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω γεγονότων τα οποία βρέθηκαν υπό φως της δημοσιότητας και αποτέλεσαν σοκαριστικά γεγονότα για την κοινή γνώμη, έχει δημιουργηθεί τεράστια συζήτηση σε σχέση με την αναμόρφωση συγκεκριμένων άρθρων του ποινικού κώδικα και βεβαίως υπάρχει μια συζήτηση για την αυστηροποίηση των ποινών». Όπως είπε, υπήρξε μια γενικότερη αντίδραση όταν η ΝΔ ήταν ακόμη αντιπολίτευση και τότε η κυβέρνηση μια μέρα πριν να οδηγηθούμε σε εκλογές ψήφισε έναν ποινικό κώδικα με κάποιες διατάξεις οι οποίες γεννούσαν πολλά ερωτηματικά.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο κ.Τσιάρας:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις