Απάντηση σε δήλωση της Θεανώς Φωτίου σε τηλεοπτικό σταθμό, το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με την οποία το άνοιγμα του τουρισμου ήταν «εγκληματικό λάθος» έδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Σε αυτήν, αναφέρει:

«Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτίου με το γνωστό αντιπολιτευτικό οίστρο χαρακτήρισε “εγκληματικό λάθος” το άνοιγμα του τουρισμού. “Η κυβέρνηση έκανε και το εγκληματικό λάθος, για να δείξει ότι έχουμε τεράστιο success story, ανοίγουμε τον τουρισμό και καταργούμε τις μάσκες…”, είπε συγκεκριμένα.

Από τη μια, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύουν στις τουριστικές περιοχές προσπαθώντας να προσεταιριστούν τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που ζουν από τον τουρισμό και καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι καθυστερεί το άνοιγμα και από την άλλη, όπως ακριβώς έκαναν και πέρυσι, καταγγέλλουν την κυβέρνηση επειδή ανοίγει τον τουρισμό.

Περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει αν είναι θέση του, η άποψη της κ. Φωτίου, ότι το άνοιγμα του τουρισμού είναι εγκληματικό λάθος».

Η δήλωση της Φωτίου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο Open ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση έκανε το εγκληματικό λάθος. Για να δείξει ότι έχουμε success story, ανοίγουμε τον τουρισμό και κατήργησε τις μάσκες, χωρίς να της το έχουν πει οι ειδικοί. Και το κάνει αυτό με τη μάσκα, για να μην πληρώσει τα 534 ευρώ, να ενισχύσει δηλαδή την εστίαση και τον τουρισμό…».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις