Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά τη δήλωση του καθηγητή Δημόσιας Υγείας και μέλους της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Τάκη Παναγιωτόπουλου για πίεση από κυβερνητικά στελέχη για να δοθεί η εικόνα ότι «ξεμπερδέψαμε».

Η αξιωματική αντιπολίτευση, ζητά από τον πρωθυπουργό να απαντήσει στην καταγγελία του καθηγητή ζητώντας από την κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά και να διαχειριστεί την πανδημία με όρους διαφάνειας, ειλικρίνειας και ρεαλισμού.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Όταν ζητούσαμε από την Κυβέρνηση να σταματήσει η εργαλειοποίηση των επιστημόνων και η επικοινωνιακή βουλιμία σε σχέση με την έκβαση της πανδημίας, μας κατηγορούσε για υγειονομικό σαμποτάζ.

Τώρα που ο παιδίατρος – επιδημιολόγος, καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Τάκης Παναγιωτόπουλος κάνει λόγο για πιέσεις και μηνύματα από κυβερνητικά στελέχη περί υπέρβασης του κορονοϊού και ωραιοποίησης της κατάστασης τι έχει να πει ο πρωθυπουργός;

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις