Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ γνωστοποίησε ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, μέσα από συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής».

Έτσι με την εν λόγω απόφαση, ο Κρητικός πολιτικός διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να κάνει πίσω. «Ναι, θα είμαι υποψήφιος. Έχω άλλωστε δηλώσει ότι οι λόγοι που με οδήγησαν να θέσω υποψηφιότητα, το 2017, έχουν ενισχυθεί. Την ευκαιρία που μας δόθηκε, τότε, με τη συμμετοχή 212 χιλιάδων πολιτών, δεν την αξιοποιήσαμε όσο θα έπρεπε. Όλοι οι υποψήφιοι έχουμε χρέος να συμβάλουμε ώστε η επικείμενη συζήτηση για το μέλλον της παράταξης να είναι βαθιά πολιτική και αναζωογονητική, ενθαρρύνοντας τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν και πάλι, μαζικά, σε αυτό το νέο ξεκίνημα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Τον Σεπτέμβριο, όπως όλα δείχνουν, θα φανεί αν ο Παύλος Γερουλάνος και ο Χάρης Καστανίδης θα ανακοινώσουν τη δική τους υποψηφιότητα και τότε θα διαμορφωθεί πλήρως το σκηνικό. Είναι ο μήνας που θα παρθεί η απόφαση για τον καθορισμό της ημερομηνίας εκλογής από τη βάση και, προφανώς, η υγειονομική κατάσταση θα επηρεάσει τον προγραμματισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 3 Σεπτεμβρίου, στην επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά θα παρουσιάσει την πολιτική της πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις