Μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας Στέβο Πενταρόφσκι, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στη χώρα μας, την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.

Ο κ. Πενταρόφσκι κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στην Αθήνα, θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στις 10:30, και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή υποδοχής του και θα ακολουθήσει συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατ΄ιδίαν συνάντησης των δύο Προέδρων θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των δυο αντιπροσωπειών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Για τις 12:00 είναι προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Πενταρόφσκι με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η κ. Σακελλαροπούλου θα παραθέσει, στις 20:00, επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, προς τιμήν του Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας και της αντιπροσωπείας που τον συνοδεύει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις