Με μια σκληρή ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ απαντά στις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου μετά τις αποκαλύψεις για τους πρόσφυγες στον Έβρο.

Όπως αναφέρεται στην απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση του Turkaegean και του Όρουτς Ρέιτς, που κόντεψε να φτάσει στη Σαλαμίνα, είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού στον οποιονδήποτε, πόσω μάλλον στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα».

Παράλληλα στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι όπως και στο σκάνδαλο των υποκλοπών έτσι και στον Έβρο όταν αποκαλύπτονται τα ψέματά τους αρχίζουν επιθέσεις με νέα ψέματα, χυδαιότητες και συκοφαντίες ενώ χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη «ακροδεξιό παραλήρημα του τέως Κνίτη, κ. Θεοδωρικάκου…».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιγραφείς του Τραμπισμού και επισημαίνει ότι χρέος όλων των προοδευτικών πολιτών είναι να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η θλιβερή και ντροπιαστική για τη χώρα, περίοδος της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Η κυβέρνηση του Turkaegean και του Όρουτς Ρέιτς, που κόντεψε να φτάσει στη Σαλαμίνα, είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού στον οποιονδήποτε, πόσω μάλλον στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα. Όπως στο σκάνδαλο των υποκλοπών έτσι και στον Έβρο όταν αποκαλύπτονται τα ψέματά τους αρχίζουν επιθέσεις με νέα ψέματα, χυδαιότητες και συκοφαντίες όπως το σημερινό ακροδεξιό παραλήρημα του τέως Κνίτη, κ. Θεοδωρικάκου…

Ούτε και εκεί όμως πρωτοτυπούν καθώς αποδεικνύονται κακοί αντιγραφείς του τραμπισμού.

Είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα ότι όσο αυτή η κυβέρνηση καταρρέει τόσο πιο χυδαία και επικίνδυνη για τη Δημοκρατία και την πολιτική ζωή θα γίνεται.
Χρέος όλων των προοδευτικών πολιτών είναι να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η θλιβερή και ντροπιαστική για τη χώρα, περίοδος της διακυβέρνησης Μητσοτάκη».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Τάκης Θεοδωρικάκος επιστράτευσε fake news και την ακροδεξιά ρητορική περί συκοφάντησης της χώρας και των αστυνομικών από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν καταδικάζει τους σύγχρονους δουλέμπορους και την τουρκική πλευρά που εργαλειοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους.

Αναλυτικά η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Μαθήματα εθνικής κυριαρχίας από τον τέως πρωθυπουργό, που δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα δεν δεχόμαστε.
Μέσα στην μικροκομματική τύφλωση του χώρου του ο κ. Τσίπρας δεν βρίσκει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τους σύγχρονους δουλεμπόρους και την τουρκική πλευρά που εργαλειοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους.

Αντίθετα, υιοθετεί άκριτα κατηγορίες και καταγγελίες που συκοφαντούν την Ελλάδα, τους Έλληνες αστυνομικούς, που έχουν σώσει χιλιάδες ζωές.
Η αλήθεια είναι ότι οι συντεταγμένες που δόθηκαν από τρίτους σε νησίδα στον Έβρο είναι έξω από την ελληνική επικράτεια, σύμφωνα με επίσημη γνωμάτευση της Γεωγραφικής Υπηρεσίας του Ελληνικού Στρατού ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις