Με τη φράση «Προσοχή! Το παρακάτω βίντεο μπορεί να μην παρακολουθείται μόνο από εσάς» ξεκινά βίντεο που ανήρτησε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

«Υποκλέπτω: Κλέβω, υφαρπάζω ή αποσπώ κάτι από κάποιον με δόλιο τρόπο. Συγκενικές λέξεις: Παρακολουθώ» αναφέρεται στο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσίευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και στη συνέχεια παρατίθενται επίμαχες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και διαψεύσεις τους στην πορεία προς το «Μαξίμου-Gate».

«Παρακολουθείτε ακόμα;» γράφει με νόημα ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το:

Γιάννης Οικονόμου: Η πολιτική ελαφρότητα σε όλο της το μεγαλείο

«Ο κ. Τσίπρας παρέμεινε άφωνος για το θεσμικό ατόπημα μελών της ΚΟ του στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας», επισημαίνει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μια μέρα μετά από αυτό το γεγονός και μια μέρα πριν τη συζήτηση που ο ίδιος έχει ζητήσει στην Βουλή, εμφανίζεται με animation. Η πολιτική ελαφρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Τα υπόλοιπα αύριο. Σοβαρά, θεσμικά και υπεύθυνα», καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις