Πολεμική ατμόσφαιρα επικράτησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Casus Belli με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο Attica TV, ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

Ειδικότερα στη συζήτηση σχετικά με τον κατώτατο μισθό, τα αίματα άναψαν με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να επιτίθεται φραστικά στην Θεοδώρα Τζάκρη με οξύτατους χαρακτηρισμούς: “Είστε γελοία, λυπάμαι τους συνεργάτες σας που σας ακούνε κάθε μέρα”, είπε συγκεκριμένα ο κ. Κυρανάκης, με την κ. Τζάκρη να του απαντά λέγοντάς του πως είναι “ακροδεξιός και φασίστας”.

Ο παρουσιαστής διέκοψε τη συζήτηση ζητώντας από τον κ. Κυρανάκη να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό ενώ το ίδιο έπραξε και ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ χωρίς όμως ο βουλευτής της ΝΔ να το πράττει.

Ωστόσο ο κ. Κυρανάκης επέμεινε στον χαρακτηρισμό του και δεν τον πήρε πίσω, ενώ από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε πράξη την απειλή αποχώρησής της και παρέμεινε να συνεχίσει την αντιπαράθεση της με τον βουλευτή της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις