Ραζνάτοβιτς: «Έχω 12 παίκτες με συμβόλαια EuroLeague και δεν μπορώ να πω λέξη!»
Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έριξε τη... «βόμβα» του στο X, αποκαλύπτοντας πως έχει 12 παίκτες με υπογεγραμμένα συμβόλαια σε ομάδες της EuroLeague!

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ένας από τους πιο ισχυρούς μάνατζερ στον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, εξέφρασε δημόσια την... ενόχλησή του για το γεγονός ότι δεν μπορεί ακόμη να ανακοινώσει τις συμφωνίες των παικτών του, παρότι (όπως αποκάλυψε) έχει ήδη 12 πελάτες με υπογεγραμμένα συμβόλαια σε ομάδες της EuroLeague!
Με ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ», ο Σέρβος ατζέντης έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχεις μια ολόκληρη ομάδα (12 υπογεγραμμένους παίκτες) με συμβόλαια EuroLeague στις αρχές Ιουνίου και να μην μπορείς να ανακοινώσεις τίποτα».
Η ανάρτηση προφανώς συνδέεται με τις αυστηρές ρήτρες εμπιστευτικότητας που συνοδεύουν τις μεταγραφές στην EuroLeague, μέχρι οι ομάδες να κάνουν τις επίσημες ανακοινώσεις. Παρ’ όλα αυτά, η ανυπομονησία του Ραζνάτοβιτς φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες ημέρες.
Οι «καυτές» υποθέσεις που τον περιβάλλουν
Ο Ραζνάτοβιτς εκπροσωπεί αρκετούς παίκτες που βρίσκονται στο επίκεντρο των μεταγραφικών σεναρίων του καλοκαιριού. Μερικές περιπτώσεις αποτελούν:
- Τζάναν Μούσα (Ρεάλ Μαδρίτης): Η παραμονή του στη «Βασίλισσα» μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιη και πολλά σενάρια τον θέλουν έτοιμο για μετακίνηση – πιθανόν εντός EuroLeague.
- Μάρκο Γκούντουριτς: Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Φενέρμπαχτσε φημολογείται πως έχει ήδη συμφωνήσει με την Αρμάνι Μιλάνο.
- Βλάτκο Τσάντσαρ: Ο Σλοβένος forward αναμένεται να αποχωρήσει από τους Ντένβερ Νάγκετς και το όνομά του ήδη «παίζει» για την επιστροφή του στην Ευρώπη.
- Αλέξα Αβράμοβιτς: Ο Σέρβος γκαρντ αποχαιρετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φέρεται να οδεύει προς το project του Ντουμπάι.
- Τζέιρον Μπλόσομγκεϊμ: Ο Αμερικανός φόργουορντ της Μονακό, που αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη, επίσης βρίσκεται σε μεταγραφική τροχιά.
Με όλα αυτά στο τραπέζι, ο Ραζνάτοβιτς δείχνει έτοιμος να ταράξει το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Το μόνο που μένει είναι... το πράσινο φως από τις ομάδες για να αποκαλυφθεί η «ομάδα των 12» που ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη EuroLeague.