Ανδρέας Μικρούτσικος: Την τελευταία εβδομάδα ο παρουσιαστής απουσιάζει από την εκπομπή «Super Κατερίνα», καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως φαίνεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος κόλλησε από τη σύντροφό του που νοσεί. Καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί, παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» αναφερόμενος και στα μελλοντικά, τηλεοπτικά του σχέδια.

«Εδώ και μία εβδομάδα υπάρχει ο κορονοϊός. Υπάρχει μια μικρή δύσπνοια, αλλά το ιϊκό φορτίο νομίζω πως πέφτει, με τα χάπια που πήρα. Δεν έχω πυρετό, είναι θέμα 3-4 ημερών νομίζω για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή και τώρα με τον κορωνοϊό. Οπότε, εντάξει, καλά πάμε. Η γάτα έχει ακόμα αποθέματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Λόγοι ευγενείας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό και στην εκπομπή, αλλά και την τηλεόραση, με πιέζουν να είμαι στο φινάλε του Super Κατερίνα την Παρασκευή, υπό τον όρο να είμαι υγιής και όχι επικίνδυνος για άλλους», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ωστόσο, ανέφερε πως έχει δεχτεί πρόταση να βρίσκεται ξανά στην ίδια εκπομπή την επόμενη χρονιά, αρκεί να ακούγονται όλες οι απόψεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις