Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτόν τον καιρό απολαμβάνει τις διακοπές της με τον τον σύζυγό της Χάρη και τις δύο κόρες τους.

Όπως είναι γνωστό η παρουσιάστρια επέστρεψε σχετικά πρόσφατα στα social media, από τα οποία απείχε για αρκετό καιρό, αλλά πλέον επικοινωνεί ξανά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει για πρώτη φορά με μαγιό μετά την απώλειά των κιλών της.

Ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι ξεκίνησε διατροφή, με σκοπό να χάσει κάποια κιλά. Φαίνεται ότι η παρουσιάστρια με πολλή θέληση κατάφερε να φτάσει στο αποτέλεσμα που ήθελε εκείνη για τον εαυτό της.

«Με έχασα δύο χρόνια, έκανα έναν αγώνα δρόμου σε πολλά πράγματα και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ο χώρος δεν είναι εύκολος, δουλεύεις πάρα πολύ, προσπαθείς, τρέχεις. Σε όλα αυτά προσπαθείς να σταθείς παλικάρι… Ξέσπασα στο φαγητό. Δεν θα σου πω ότι το μετανιώνω, δεν έχω καταλήξει.

Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια και κάθε φορά λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”» είχε εξομολογηθεί η Αντελίνα Βαρθακούρη πέρσι στην εκπομπή «Love It».

Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια επέλεξε να καλύψει το πρόσωπό της για να μην φανεί η αλλαγή που έχει κάνει στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα όπως είναι γνωστό, άλλαξε το χρώμα και έγινε ξανά μελαχρινή.

Όπως θα παρατηρήσατε, η παρουσιάστρια σε όλες τις φωτογραφίες καλύπτει με ωραίο τρόπο τα μαλλιά της, προφανώς για να μην φανεί η αλλαγή που έχει κάνει. Όπως έχει πει η ίδια και ο Χάρης Βαρθακούρης παλαιότερα, γύρισε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της και έγινε ξανά μελαχρινή.

Ο λόγος; Θα δούμε στην πορεία…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις