Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Μετά το τέλος των παραστάσεων στην Επίδαυρο, ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, η οποία ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Στη φωτογραφία ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κρατάει ένα t-shirt, το οποίο γράφει, «Κρέοντα γ…αι», σχολιάζοντας από κάτω,

«Τώρα που τελειώνουν οι παρατάσεις και δεν φοβάμαι μην με εκδικηθεί ο ρόλος, μπορώ να το πω!».

Κάποιοι όμως, δεν εκτίμησαν το χιούμορ του ηθοποιού και αντέδρασαν, θεωρώντας πως η ανάρτηση αυτή είναι ύβρις στο πρόσωπο της τραγωδίας.

Ο ηθοποιός, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια και πολύ ευγενικά, έδωσε την απάντησή του,

«Υπάρχει μια πλήρη διαφωνία για το τι είναι τέχνη, τι όρια έχει, τι μαθήματα δίνει. Δεν είναι βέβαια το facebook ο κατάλληλος χώρος για να κάνουμε αυτόν τον διάλογο. Οπότε δεν θα συνεχίσω αυτή τη κουβέντα. […] Ας κρατήσουμε τον πολιτισμένο διάλογο ανάμεσα σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Και πάλι ευχαριστώ» έγραψε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ωστόσο εγώ έκανα απλά χιούμορ με τον ρόλο μου. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν Αν εννοείτε ότι λόγω τραγικότητας δεν μπορούμε να αστειευόμεθα, τότε διαφωνώ. Την σοβαροφάνεια την αντιπαθώ. Προτιμώ την σοβαρότητα και σας βεβαιώ ότι προσέγγισα τον ρόλο με απόλυτη σοβαρότητα. Αν άρεσε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ωστόσο θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να αυτοσαρκάζομαι όσο και όποτε θέλω» έγραψε επίσης ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις