Ιωάννα Τούνη: Η Ιωάννα Τούνη τα προηγούμενα χρόνια γιόρταζε τα γενέθλιά της πάντα ανάμεσα σε φίλους σε κάποιον κοσμικό προορισμό με ένα μεγάλο πάρτι.
Φέτος βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η influencer βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κατάστασή της δεν επιτρέπει ιδιαίτερες ατασθαλίες.

Όμως, οι παλιές συνήθειες δύσκολα ξεχνιούνται. Γι’ αυτό η Ιωάννα Τούνη, που έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου είναι η βάση της μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, βρίσκεται στη Χαλκιδική όπου οι φίλες της τής έχουν προετοιμάσει πάρτι για τα γενέθλιά της και ταυτόχρονα gender reveal party.

Δείτε τι αποκάλυψε η ίδια σε βίντεο που πόσταρε στο Instagram:

«Γεια, τι κάνετε; Εγώ ετοιμάζω σιγά – σιγά τα πράγματα μου για Χαλκιδική. Θα το ρίξω τόσο πολύ έξω, γιατί έχω γενέθλια αύριο. Οπότε σήμερα το βράδυ μετά από μήνες, θα βγω για ποτό μετά από μήνες.

Μη φανταστείτε τώρα κάνα ποτό τρομερό, παππουδοκατάσταση. Αλλά θα φτιαχτώ, έχω πάρει και φορεματάρα ειδικά για σήμερα, οπότε θα τη βάλω που να ξερνάω 10 φορές στον δρόμο θα πάω και θα το ευχαριστηθώ.

Εν τω μεταξύ, έχω πάρα πολύ άγχος γιατί αύριο μου έχουν οργανώσει οι φίλες μου gender reveal. Αυτή η αμερικανιά που κάνουν για να μάθεις αν το παιδάκι σου είναι αγόρι ή κορίτσι.

Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια, μόνο αυτή ξέρει, που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι. Τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι. Βλέπουμε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις