Με δημοτική δαπάνη θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα, που έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο.

«O Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Σταμάτη Κόκκοτα. Ο εκλιπών είναι παλιός Ζωγραφιώτης αλλά και παλιός Δημοτικός Σύμβουλος και η προσφορά του στον πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της Ελλάδας είναι ανεκτίμητη. Με την ξεχωριστή φωνή και τα υπέροχα τραγούδια του έκανε τη ζωή όλων ομορφότερη και μας συντρόφευε μουσικά για πάρα πολλά χρόνια.

Η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα μετά από πρόταση του Δημάρχου Βασίλη Θώδα και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου , θα γίνει με δημοτική δαπάνη, την Τρίτη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ζωγράφου.

 Οι μύθοι πίσω από τις διάσημες φαβορίτες – Γιατί δεν τις έκοψε ποτέ

Σήμα κατατεθέν του που χαρακτήριζε την εμφάνισή του όλα τα χρόνια ήταν οι μακριές φαβορίτες του.  Μάλιστα είχαν ακουστεί παρά πολλά για αυτές, αλήθειες και ψέματα. από τις οποίες έχουν ακουστεί πολλά. Ορισμένα εξ αυτών έχουν βάση και άλλα υπάρχουν μύθος.

Του είχαν μάλιστα προσφέρει αρκετές φορές και χρηματικά ποσά για να τις αποχωριστεί.

«Τις αγαπάω. Δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα. Για να ξυρίσω τις φαβορίτες μου έδιναν 50 εκατομμύρια δραχμές. Για εμένα δεν είχε καμία σημασία, τον έστειλα από εκεί που ήρθε. Απ’ την Αμερική ήρθε και τον έστειλα πίσω. Είπα σας ευχαριστώ πολύ, αλλά χτυπήσατε λάθος πόρτα», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του, αναφορικά με την πρόταση που του έκανε εταιρεία με ξυραφάκια.

Ο ίδιος επίσης μίλησε και για το μύθο που κυκλοφορούσε χρόνια σε ό,τι αφορά επίσης τις φαβορίτες του: «Τα παιδάκια στα σχολεία λέγανε ο Κόκοτας δεν έχει αφτιά γι’ αυτό άφησε τόσο μεγάλες φαβορίτες’» κάτι το οποίο του προξενούσε γέλιο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις