Έλενα Παπαρίζου: Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει πολύ μεγάλο fun club και πολλές θαυμάστριές της θα ήθελαν να της  έμοιαζαν όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην υπέροχη φωνή της.

Η Ναυσικά Χιώτη είναι μια γυναίκα που δεν έχει καμία συγγένεια με την Έλενα, δεν έχουν γνωριστεί ποτέ από κοντά, αλλά μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Η Ναυσικά κάνει θραύση στο TikTok όπου ανεβάζει βίντεο με τραγούδια, όχι μόνο της Παπαρίζου, και κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται αν είναι η Έλενα. Το ακόμα πιο παράξενο είναι πως μοιάζουν και οι φωνές τους.

Και όχι όταν τραγουδάνε, αλλά όταν μιλάνε.

@nausika_xiotiόχι δεν γυρίζω πίισω ωωω…..♬ Askopa Xenihtia – Helena Paparizou

Η Ναυσικά μίλησε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και είχε δηλώσει πως «μου λένε πολύ συχνά ότι μοιάζω με την Έλενα Παπαρίζου».

«Αποφάσισα να τραβήξω βίντεο ως Έλενα τις τελευταίες ημέρες. Είμαι θαυμάστρια της Έλενας Παπαρίζου, αλλά δυστυχώς δεν την έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Θα το ήθελα πάρα πολύ!» συμπλήρωσε.

@nausika_xioti #elenapaparizouoficial #elenapaparizou #tiktok #foryou #foryoupage #fyp #viral #titi ♬ πρωτότυπος ήχος – nausika_xioti

«Μου έχουν πει ότι η Έλενα έχει δει τα βίντεό μου, θα ήθελα να μου πει τη γνώμη της. Δέχομαι πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες που μου επισημαίνουν την ομοιότητά μας. Όταν με σταματούσαν στο δρόμο για να μου πουν ότι της μοιάζω, στην αρχή ξαφνιαζόμουν, τώρα όμως μου αρέσει πολύ. Από τα τραγούδια της έχω ξεχωρίσει το ‘Τρελή Καρδιά’, όμως δεν μπορώ να το τραγουδήσω, γιατί δεν έχω τη φωνή της!» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις