Μέγκαν ΜαρκλΠρίγκιπας Χάρι: To ζευγάρι όπως δεν το έχουμε ξαναδεί με άγνωστες φωτογραφίες αλλά και ιστορίες από τη ζωή του.

Το Netflix κυκλοφόρησε σήμερα, το teaser trailer του νέου ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές το βασιλικό (!) ζευγάρι και τίτλο «Harry & Meghan».

Στο ντοκιμαντέρ θα παρακολουθήσουμε τον έρωτα, τις δυσκολίες και τη ζωή του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, με άγνωστες φωτογραφίες και συνεντεύξεις που θα προκαλέσει, σίγουρα τριγμούς εντός της βασιλικής οικογένειας.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει προσωπικές φωτογραφίες από την κοινή ζωή του ζευγαριού, όπως η γαμήλια δεξίωση, ένα ταξίδι στην Αφρική αλλά και στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της Μέγκαν.

Σίγουρα όμως, δεν θα μείνει στις όμορφες και συγκινητικές στιγμές αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά την ένταξή τος ως ζεύγος στη βασιλική οικογένεια.

Η Μέγκαν, σε ένα στιγμιότυπο, φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυά της ενώ το ζευγάρι εικονίζεται και κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης στιγμής στην τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας το 2020 – την τελευταία τους εκδήλωση δίπλα στην βασιλική οικογένεια, πριν αποχωρήσουν από ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Από την αρχή κιόλας του τρέιλερ τίθεται η ερώτηση, γιατί αποφάσισαν να μοιραστούν την ιστορία τους, για πρώτη φορά.

«Γιατί θέλατε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;» ερωτάται το ζευγάρι στην αρχή του τρέιλερ. «Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» λέει ο Χάρι και συνεχίζει: «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου».

Ενώ προς το τέλος του βίντεο η Μέγκαν Μαρκλ προσθέτει: «Όταν το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο, δεν είναι πιο λογικό να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς;».

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί με το βίντεο να κλείνει αναφέροντας πως το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί «σύντομα», με κάποια μέσα να γράφουν πως η πιθανότερη ημερομηνία είναι η 8η Δεκεμβρίου, παρά τις προσπάθειες του πρίγκιπα Χάρι να μεταφερθεί για την επόμενη χρονιά, λόγω του πρόσφατου θανάτου της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ.

Το ζευγάρι είχε υπογράψει πολυετή συμφωνία ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix το 2020.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις