Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι φήμες για τη σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση μόλις επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα, από τον ίδιο.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιβεβαίωσε τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του Survivor. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε μια βραδινή έξοδο αλλά και οι δύο δεν είχαν μιλήσει ανοιχτά.

Πριν μερικούς μήνες μάλιστα, σε συνέντευξή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος.

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζονται» είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα λοιπόν, να γνωστοποιήσει τη σχέση του, στους ακολούθους του και επέλεξε να το κάνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Aναδημοσίευσε σε story του ένα βίντεο που δημοσίευσε η Δήμητρα Βαμβακούση στο οποίο τους βλέπουμε αρκετά ευδιάθετους να τραγουδούν μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που εκείνος οδηγεί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις