Τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη φιλοξένησε στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” στο Action 24 η Αθηναΐς Νέγκα.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πολυετή καριέρα του, τη διαφορά που έκαναν στη ζωή του οι “Άγαμοι Θύται”, τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες, ενώ θυμήθηκε και τις φορές που τύχαινε να παίξει -ή να μην παίξει στην προκειμένη περίπτωση- σε άδειες αίθουσες θεάτρου.

Ερωτηθείς για το αν έκανε αυτό που τελικά ήθελε, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης απάντησε πως όσον αφορά τα επαγγελματικά του, αυτό το πέτυχε σχεδόν στο 100%, ενώ περιέγραψε στη δημοσιογράφο ένα αστείο περιστατικό όταν ένα βράδυ και ενώ δεν υπήρχε καμία κράτηση στο θέατρο, κάποιος κάλεσε για ακύρωση.

“Μια Κυριακή, στο ταμείο δεν είχαμε καμία κράτηση και πήρε κάποιος για ακύρωση. Αυτό δεν γινόταν μήνες, γινόταν χρόνια. Είχε κάποια διαλείμματα, αλλά ο κανόνας ήταν αυτός. Δεν ξέρω για εκείνα τα χρόνια, για το μυαλό και την ψυχή ενός ανθρώπου που είναι σε αυτή την ηλικία και έχει πάθος, το έβλεπα φυσικό. Αυτό που σήμερα κάποιος άνθρωπος το βλέπει δραματικό και δύσκολο…”, ανέφερε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ερωτηθείς για το εάν έφτασε να πει ότι θα τα παρατήσει και θα κάνει κάποια άλλη δουλειά, είπε: “Μέχρι σήμερα λέω ότι είμαι looser και θα κάνω άλλη δουλειά. Το να αμφισβητώ ότι δεν έπρεπε να κάνω αυτή τη δουλειά. Είσαι σε μία διαρκή αναζήτηση και νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Δηλαδή, υπάρχουν μέρες που μετά από την πρόβα ή μετά από την παράσταση ή και το πρωί που ξυπνάς και λες ‘Θεέ μου τι λάθος έκανα; Γιατί έκανα όλο αυτό το πράγμα; Δεν κάνω εγώ γι’ αυτή τη δουλειά’. Δεν είμαι μόνο looser, είμαι κάτι χειρότερο. Δεν ξέρω τι το πυροδοτεί όλο αυτό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις