Αλέξανδρος Τσουβέλας: Ο stand-up κωμικός μίλησε με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24 για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στις ενοχλητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει.

«Όσο μου λένε μην απαντάς, εγώ συνεχίζω και το μετανιώνω. Μετά αυτός μου λέει συγγνώμη κι έρχεται στην παράσταση» δήλωσε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

«Με τσακίζει όταν ξέρω ότι ο άλλος με έχει βρίσει κι έρχεται και μου κάνει τον φίλο. Βρίσε με και φύγε από την ζωή μου. Βαριέμαι να βελτιώνω τους ανθρώπους. Τσακώνομαι λεκτικά με κόσμο στο Facebook. Όσο μου λένε μην απαντάς, εγώ συνεχίζω και το μετανιώνω.

Μετά αυτός μου λέει συγγνώμη κι έρχεται στην παράσταση. Να πιαστώ στα χέρια όχι. Είναι δύσκολο και στην περίπτωσή μου.

Ένας πέρασε το stop και μου είπε έλα ρε Τσούβι, θα σε τράκαρα. Μου φεύγουν τα νεύρα» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

«Έρχομαι σε δύσκολη θέση, όταν μου δίνουν τα παιδιά τους από το καρότσι για φωτογραφία, λες κι είμαι ο Καραμανλής από την μεταπολίτευση. Μου λένε κράτησε το παιδί και λέω για ποιον λόγο;

Και μου λένε για να το θυμάμαι. Με φέρνει πραγματικά σε δύσκολη θέση. Τι να ξέρει ένα παιδάκι; Δεν θα έπαιρνα ποτέ από το καρότσι το παιδί μου να πω έλα να σε βγάλουμε μία φωτογραφία με κανέναν άνθρωπο επάνω στην γη», σημείωσε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή ο κωμικός αναφέρθηκε στη σύντροφό του Εύα και είπε ότι είναι ο αγαπημένος του άνθρωπος στη γη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις