Πριν από λίγους μήνες, η Celine Dion (Σελίν Ντιόν) ακύρωσε αρκετές εμφανίσεις της και λίγες ημέρες μετά, παραδέχθηκε δημόσια ότι διαγνώστηκε με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome).

Ανησυχία στα εκατομμύρια των θαυμαστών της προκάλεσε η απόφαση της Celine Dion να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της «Courage» για λόγους υγείας.

Σε ανάρτησή της στο instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία πάσχει από νευρολογική ασθένεια, ενημέρωσε πως δεν είναι σε θέση να τραγουδήσει, καθώς εργάζεται πολύ σκληρά για να ανακτήσει τη δύναμή της.

Δημοσίευσε μια εικόνα των ημερομηνιών της περιοδείας της που ακυρώθηκαν και δήλωσε:

«Με τεράστια απογοήτευση πρέπει να ανακοινώσουμε σήμερα την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας Courage. Λυπάμαι πολύ που θα σας απογοητεύσω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσαι στο 100%.Δεν είναι δίκαιο απέναντί σας να αναβάλλουμε συνεχώς τις συναυλίες, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, είναι καλύτερο να τα ακυρώσουμε όλα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να ξαναβγώ στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις