Το ραντεβού με την ατυχία του Κυριάκου Παπαδόπουλου συνεχίζεται. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό και θα τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο του έτους.

Ο 22χρονος διεθνής άσος υπέστη εξάρθρωση του δεξιού ώμου για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες κατά τη διάρκεια της προπόνησης με τη Λεβερκούζεν και θα αναγκαστεί να διακόψει για ακόμα μία φορά τη διαδικασία ανάκαμψης στην πρότερη φόρμα.

Ο Παπαδόπουλος ταλαιπωρείται από σοβαρούς τραυματισμούς τις τελευταίες 3 σεζόν, οι οποίοι έχουν πλήξει σημαντικά την ελπιδοφόρα καριέρα του.

Ως ποδοσφαιριστής της Σάλκε είχε χτυπήσει σοβαρά στο γόνατο, με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ για περίπου δύο χρόνια. Την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα και γι’ αυτό παραχωρήθηκε δανεικός στη Λεβερκούζεν, αλλά έχει ήδη βγάλει δύο φορές τον ώμο του.

Ακόμη και οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου δεν μπορούν να πιστέψουν την ατυχία του νεαρού, με τον αθλητικό διευθυντή της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ να δηλώνει: “Κρίμα για τον Κυριάκο!”