Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είναι και επίσημα η δεύτερη φετινή χειμερινή μεταγραφή για τον Αστέρα μετά τον Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς.

Ο 23χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και επέλεξε το νούμερο 5.

Το νέο απόκτημα του Αστέρα κάλεσε στις πρώτες του δηλώσεις τον κόσμο της ομάδας να έρχεται στο γήπεδο και να τη στηρίζει: “Πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα και την καριέρα μου ο Αστέρας καθώς έχει σταθερότητα τα τελευταία χρόνια και πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα δείξω όσα αξίζω, θα δουλέψω σκληρά και θα προσπαθήσω να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους.

Ήταν πολύ σημαντικό για μένα η θέληση που έδειξε η ομάδα ώστε να με προσθέσει στο ρόστερ της. Οι άνθρωποι μου έδειξαν ότι με θέλουν και μπορούν να στηριχθούν πάνω μου. Έτσι κι εγώ πήρα την απόφαση να έρθω εδώ και θέλω να τους ανταμείψω.

Η θέση μου είναι στόπερ. Εκεί παίζω από μικρός, αν και τα τελευταία χρόνια έχω παίξει και δεξί μπακ λόγω του ότι εκεί με χρειαζόταν η προηγούμενη μου ομάδα. Πιστεύω πως μπορώ να παίξω καλύτερα ως στόπερ, αλλά όπου μου ζητηθεί να παίξω θα δώσω το 100% για να ανταποδώσω τα μέγιστα.

Είναι καλό να υπάρχουν δυνατές ομάδες της περιφέρειας σε ένα πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλό που ομάδα από την Πελοπόννησο καταφέρνει τόσα πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με τη δική μου προσθήκη στην ομάδα, θέλω να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Προσκαλώ όλο τον κόσμο της Τρίπολης και της Πελοποννήσου να έρχεται και να μας στηρίζει”.